Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i tak mi coś mama ostatnio wspominała, że jej koleżanki druga córa też chciała mieć tam cesarkę ( jak jej siostra) ale zamknęli ta klinikę, tylko już nie pamiętam dlaczego

- dlaczego nikt nie mówi o tym, że dziecko staje sie w pewnym sensie społeczną kaleką kiedy jest tylko pod kloszem nadopiekuńczej matki? Jasiek szwagierki dzis ma ponad 3 lata - boi się wszystkiego bo tak go matka zaprogramowała, zero ciekawości świata, w porównaniu z dziećmi złobkowymi bardziej infantylny

- dlaczego nikt nie mówi o kretynieniu matek (sorry za słowo ale juz zmęczona jestem i nie kojarze zamienników). Ola po 3 latach z dzieckiem nie jest w stanie wrócic do społeczeństwa. Nasze relacje nie istnieją bo niestety nie mam z nią o czym rozmawiać. Zamkneła się w świecie pieluszek i nie czyta, nie ogląda, nie uczestniczy w jakim kolwiek życiu spolecznym. Nie wiem - moze to kwestia osoby nie sytuacji.
tyle mi do głowy przychodzi - nie wiem moze pieprze (jak to mówi moj szef) ale nie mozna wpędzać nikogo !! powtarzam nikogo !! mamy ktora siedzi w pieluchach bo lubi, czy mamy ktora ma potrzebe samorealizacji, lub mame ktora nie ma wyboru bo musi zarobic na chleb dla dziecka w poczucie winy na podstawie badan sprzed pół wieku !

szymczakizabela@gmail.com