kati83
Fanka BB :)
witacie ja dzis trochę 
ale dalej na tapecie zęby i już mi M. "uwierzył" że Mati potrafi być bardzo "zmierzły", bo wcześniej jak mówiłam, ze cały dzień płacz o wszystko to tak kiwał głową ale wyglądało że mi nie wierzy...
Kasiawilde i jak tam ma juz Kubi nowego zęba?
Setana dzięki za "instrukcje" spożywania specyfików
co do tej sprawy, ze Natalia chce iść do sąsiadów to czasem tak miałam u dziadków przychodziłam z pracy a Mati dał mi cześć buziaka i... do babci biegł. Ja na góre a on nie i w ryk bo do babci. Minęło :-)
Trasia
wchodzę na forum i mnie zmroziło jak zobaczyłam godzinę posta - myślałam, że pojechałaś rodzić i nas jeszcze o tym informowałaś
aż mi serducho zaczęło szaleć :-)
Szymon ładne imię ale mamy bardzo duzo Szymonów w rodzinie - bratanek M. i mój 1-wszy kuzyn choćby.
Mamo Matiego a Ty sama w weekend? czy G. wraca? Nocka kiepska ale co wam będę smęcić...
Dubeltówka leć szybko i bezpiecznie :-)
Damada ja też chowam i wyciagam zabawki :-)
Adariel wątpię żeby Leosiowi się poród przypominał, bo Mati ma identyczną "fazę na mamę" i to do tego teraz kiedy jestem z nim 24h na dobę a kiedy jestem w pracy to spokój. Już raz tak miał więc czekam aż przejdzie po prostu.
Trasia cóż za cudowny pomysł miał twój M. :-) najbardziej rozwaliły mnie te słodycze :-) smacznego kochana:-)
Mrsmoon łączę się w bólu "faza na mamę" i tulam :*

ale dalej na tapecie zęby i już mi M. "uwierzył" że Mati potrafi być bardzo "zmierzły", bo wcześniej jak mówiłam, ze cały dzień płacz o wszystko to tak kiwał głową ale wyglądało że mi nie wierzy...
Kasiawilde i jak tam ma juz Kubi nowego zęba?
Setana dzięki za "instrukcje" spożywania specyfików

co do tej sprawy, ze Natalia chce iść do sąsiadów to czasem tak miałam u dziadków przychodziłam z pracy a Mati dał mi cześć buziaka i... do babci biegł. Ja na góre a on nie i w ryk bo do babci. Minęło :-)
Trasia
wchodzę na forum i mnie zmroziło jak zobaczyłam godzinę posta - myślałam, że pojechałaś rodzić i nas jeszcze o tym informowałaś
aż mi serducho zaczęło szaleć :-)Szymon ładne imię ale mamy bardzo duzo Szymonów w rodzinie - bratanek M. i mój 1-wszy kuzyn choćby.
Mamo Matiego a Ty sama w weekend? czy G. wraca? Nocka kiepska ale co wam będę smęcić...
Dubeltówka leć szybko i bezpiecznie :-)
Damada ja też chowam i wyciagam zabawki :-)
Adariel wątpię żeby Leosiowi się poród przypominał, bo Mati ma identyczną "fazę na mamę" i to do tego teraz kiedy jestem z nim 24h na dobę a kiedy jestem w pracy to spokój. Już raz tak miał więc czekam aż przejdzie po prostu.
Trasia cóż za cudowny pomysł miał twój M. :-) najbardziej rozwaliły mnie te słodycze :-) smacznego kochana:-)
Mrsmoon łączę się w bólu "faza na mamę" i tulam :*

) to stety/niestety wklejona część ale chyba bardziej reszta tego, co pisała Aestima, zasiały we mnie coś w rodzaju niepokoju, choć patrząc na Emi takowgo niepokoju nie mam, ale że ja należę do gatunku ludzi (jak to mówi mój M) za dużo myślących, analizujących to siedzi mi to jakoś w głowie...