• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
trasiu no jak się buszowała po forum, zamiast spać konkursy wymslałaś to Ty sie dziwisz, że dziś rześka nie jesteś?:-p a tak na poważnie: jak dobrze, ze Mama Ci pomaga:tak:

Aestima, to na okropnych ludzi trafiłaś... Kiedy u nas wiercili piętro wyżej [remont] poszłam poprosić, żeby zrobili sobie przerwę albo robili cos innego chociaż przez pół godzinki, to panowie bez problemu sie zgodzili i było cicho godzinę.

Madzioolka ma byc -25!!!!!!!!!!!!!!! :szok: ja nie chce, moze u nas nie bedzie...

traschka dzieki ze choc jeden konkurs wygrałam, ale ty rano było jak wyszlismy na spacer i zakupy to było -8
ale i tak jestem zwyciężczynia skoro moderatoka tak napisała, co dostane???? :-p

Ale oni klatkę remontują, to nie prywatny remont sąsiadów... i chyba dziś muszą naszą skończyć a jutro następną ( coś tam wymieniają, jakieś rury?). Są nieugięci:(

reklama
dzień dobry!

cholerka chciałam na spanku młodego wziąć udział w jakimś konkursie... a tu lipa, właśnie go słyszę, pewnie spania nie będzie :wściekła/y: a ja potrzebuję kawy i spokoju!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry