Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale dobrze, ze Twoja mama na posterunku! to co wybieracie się na zwiedzanie szpitala?
a na poważnie: gadzinka juz zdrowa:-) no wytrzymam, ale ile mozna słuchać pierdół, gadania po to, żeby gadać, ile razy można słuchać co Twoje własne dziecko lubi ale jakie ma nawyki,; ja wiem, że to nie sa poważne problemy ale ile można tego słuchać... Dobra pogadam, pogadam i mi przejdzie
dzięki, że pytasz! o której Twój Mąż kończy prace i jest w domku?heh martadelko, a może spróbuj w ten deseń - zacznij być mega dociekliwa wszystkiego w stylu 'jak to? poważnie? katar? nie wierzę! jaki kolor? jaka częstotliwość? a na koniec dodawaj - oj to może na zwolnienie pójdę i posiedzę z nią w domku' itp itd. to moze przestaną gadać? ;-) a tak poważnie to fajnie, że mała zdrowa! małż wraca koło 15.30-16, ale zaraz babcia wróci to będę miała z kim kawę pić!

GENIALNE 
Zołzik [/B]hej hej! pisz co tam więcej u Was? urlopujesz się już? jak na nowym oddziale? co u Ediśka? często chodzi do żłobka? skoro masz system zmianowy..
A dziękuję, właśnie rozpoczęłam urlop :-) Oddział, jak oddział - ja i tak wolałabym siedzieć z małym w domu
A mały do żłobka chodzi różnie. Jako że nie ma problemu z odnalezieniem się tam nawet po dłuższej przerwie, robimy czasem wolne od żłobka - zaoszczędzimy, a ja uwielbiam spędzać czas z tym moim glutkiem :-)
] więc będzie częściej...
- jest ok, a potem do żłobka. Właśnie wróciłam z krótkiego spaceru w sprawie kurtki Mlodej - suwak się zepsuł - nowy prawie idealny kolorystycznie, wymiana, nowe napy większe i nie w kolorze bo stare są wszyste na przeszyciu suwaka 55 zł
, kurta kosztowała ok. 65 zł ( - 50 % ) i tylko to, że ją lubię, pasuje Młodej i mi i do wielu rzeczy i nie mam czasu na ganianie po sklepach spowodowało, iż się nie zbuntowałam - a te wszywanie suwaków to podobnież tanio...