reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
ha! śpi :)

Aestima nie zazdroszczę... ale Miesio widać twardy! a Ciebie jeszcze głowa boli :/ u mnie tak samo, jak złapie to tylko się modlę, żeby następnego dnia nie bolała znów... czy Ty masz już ferie?

martadelko to masz przekichane z tą głową bidulko... a co tam u Emi? jak w tym tygodniu? podział 3 na 2? no i wielkie brawa dla Antosi :) super!

Zołzik hej hej! pisz co tam więcej u Was? urlopujesz się już? jak na nowym oddziale? co u Ediśka? często chodzi do żłobka? skoro masz system zmianowy...

Madzioolka może coś z ciśnieniem było, że Ci się tak w głowie kręciło? jak tam mama? no i Ty, ogarniasz sytuację?

mamoM to zimno u Was! u nas teraz -4,5, ale koniec tygodnia ma być dużo mroźniejszy...chociaż może nie - 25...

trasia ehhh no końcówka nie jest fajna, ja to nawet niestety doświadczyłam uroków bycia 10 dni po terminie :-D ale dobrze, ze Twoja mama na posterunku! to co wybieracie się na zwiedzanie szpitala?

andariel ja uważam, ze to super weekendowy układ, chociaż u nas mały tylko w niedziele i sporadycznie w soboty ma okazje obudzić tatusia, więc siłą rzeczy mu nie odpuszcza, a ja nie jestem w stanie go utrzymać z dala.. jak tam z ogłoszeniami? ktoś się odezwał?

kasiu moja siostra już zdrowa (bo w zeszłym tyg Emi codziennie u dziadków) a babcia się rozchorowała i znowu kolejny tydzień u dziadków...:baffled: to odpoczywaj jak mały kima:tak: jak humorek?

właśnie pamiętałam, że w zeszłym tygodniu siostra Ci zaniemogła... szkoda, że teraz padło na babcię :/ no ale dasz radę z teściami jakoś! a Emi już nie zakatarzona? chociaż pewnie teściowie Ci dopiero powiedzą ;-)
aaaa u mnie humorek - nie jest źle, chociaż mały kiepsko spał i przez to średnio się dziś dogadywaliśmy.. poza tym nie lubię poniedziałków, z założenia, nagle zostajemy w domu sami i oboje z Kubim nie umiemy się odnaleźć ;)

no dokładnie, odbierę Emi to się dowiem czy ma katar czy nie:-p a na poważnie: gadzinka juz zdrowa:-) no wytrzymam, ale ile mozna słuchać pierdół, gadania po to, żeby gadać, ile razy można słuchać co Twoje własne dziecko lubi ale jakie ma nawyki,; ja wiem, że to nie sa poważne problemy ale ile można tego słuchać... Dobra pogadam, pogadam i mi przejdzie:-p dzięki, że pytasz! o której Twój Mąż kończy prace i jest w domku?

heh martadelko, a może spróbuj w ten deseń - zacznij być mega dociekliwa wszystkiego w stylu 'jak to? poważnie? katar? nie wierzę! jaki kolor? jaka częstotliwość? a na koniec dodawaj - oj to może na zwolnienie pójdę i posiedzę z nią w domku' itp itd. to moze przestaną gadać? ;-) a tak poważnie to fajnie, że mała zdrowa! małż wraca koło 15.30-16, ale zaraz babcia wróci to będę miała z kim kawę pić!

heh martadelko, a może spróbuj w ten deseń - zacznij być mega dociekliwa wszystkiego w stylu 'jak to? poważnie? katar? nie wierzę! jaki kolor? jaka częstotliwość? a na koniec dodawaj - oj to może na zwolnienie pójdę i posiedzę z nią w domku' itp itd. to moze przestaną gadać? ;-) a tak poważnie to fajnie, że mała zdrowa! małż wraca koło 15.30-16, ale zaraz babcia wróci to będę miała z kim kawę pić!

:-D:-D:-D:-D:-D :tak: GENIALNE :-D

Zołzik [/B]hej hej! pisz co tam więcej u Was? urlopujesz się już? jak na nowym oddziale? co u Ediśka? często chodzi do żłobka? skoro masz system zmianowy..

:happy2: A dziękuję, właśnie rozpoczęłam urlop :-) Oddział, jak oddział - ja i tak wolałabym siedzieć z małym w domu :-p A mały do żłobka chodzi różnie. Jako że nie ma problemu z odnalezieniem się tam nawet po dłuższej przerwie, robimy czasem wolne od żłobka - zaoszczędzimy, a ja uwielbiam spędzać czas z tym moim glutkiem :-)
Od przyszłego mies. wracam na cały etat [bleeeee
:baffled:] więc będzie częściej...

reklama
Hej,
Tak żeście "imprezowały" wczoraj wieczorem, że moje trucie na poważny temat byłoby nie na miejscu. :sorry2:
My z rańca do pediatry - ale jak mi Młoda kicha to i tak glut wychodzi :baffled: - jest ok, a potem do żłobka. Właśnie wróciłam z krótkiego spaceru w sprawie kurtki Mlodej - suwak się zepsuł - nowy prawie idealny kolorystycznie, wymiana, nowe napy większe i nie w kolorze bo stare są wszyste na przeszyciu suwaka 55 zł :szok:, kurta kosztowała ok. 65 zł ( - 50 % ) i tylko to, że ją lubię, pasuje Młodej i mi i do wielu rzeczy i nie mam czasu na ganianie po sklepach spowodowało, iż się nie zbuntowałam - a te wszywanie suwaków to podobnież tanio... :crazy:
Ja - Zołza - a czemuż taka zmiana w pracy ?

Do góry