traschka
Mama Marysi
nie wytrzymałam i zrobiłam sobie kawę i bułkę z serem
a rosół już jadłam... ech. Co tam, odchudzać się będziemy potem.
Piłyście kawę w ciąży? ja piję codziennie jedną, nie potrafię bez tego żyć. Czasem mi się nawet dwie zdarzą.
mamoM ale super wizyta!
Do mnie też wpadła mama, przywiozła jakies małe zakupy i oddała pozyczone pieniążki:-) Plus dodatek od siebie i tym sposobem patrzę na kilkaset zł na półce i zastanawiam się na co je wydać
no dobra, nie mogę na nic ich wydać, ale miło sobie pomarzyć... kasa pójdzie na pieluchy itp:-(
Co do nagrody - skoro konkurs był o mrozie to nagrodą jest kaloryfer.
Aestima obok mnie był remont przez ponad pół roku, wiercili w ścianach masakrycznie a Marysia spała dłużej niż zwykle! Jak już zaśnie to żaden hałas jej nie ruszy. Tylko nie da się jej rpzenieść, bo się budzi, a to by się czasem przydało.
kasiawilde 10 dni po terminie
ja rodziłam dzień po i wydawało mi się to strasznie późno! jak patrzę na naszą czerwcową listę urodzin to większość rodziła w 38, 39 tygodniu. Ja tyle nie doczekam, wywoływanie mam 3 dni po terminie. Straaaasznie nie chcę żeby do tego doszło. Jak nic się nie zacznie dziać to muszę przedsięwziąć jakieś powazne kroki. Pamiętacie jak wymyslałyśmy jak przyspieszyc poród?? 
Marcin też wraca z pracy ok 15.30 - fajna godzina! Dużo mozna jeszcze zrobić i na spacer go wygonić
Kiedyś kończył o 17 i miałam wrażenie, że cały dzień go nie ma, teraz szybko zlatuje.
martadelka a jak siostra? Szuka pracy? w jakiej branży?
zołza a ty dalej pracujesz z noworodkami? na takim oddziale poporodowym czy juz kompletnie inny oddział?
forever 55zł za zamek?? Rany, świat zwariował!

Piłyście kawę w ciąży? ja piję codziennie jedną, nie potrafię bez tego żyć. Czasem mi się nawet dwie zdarzą.
mamoM ale super wizyta!

Co do nagrody - skoro konkurs był o mrozie to nagrodą jest kaloryfer.
Aestima obok mnie był remont przez ponad pół roku, wiercili w ścianach masakrycznie a Marysia spała dłużej niż zwykle! Jak już zaśnie to żaden hałas jej nie ruszy. Tylko nie da się jej rpzenieść, bo się budzi, a to by się czasem przydało.
kasiawilde 10 dni po terminie

Marcin też wraca z pracy ok 15.30 - fajna godzina! Dużo mozna jeszcze zrobić i na spacer go wygonić
martadelka a jak siostra? Szuka pracy? w jakiej branży?
zołza a ty dalej pracujesz z noworodkami? na takim oddziale poporodowym czy juz kompletnie inny oddział?
forever 55zł za zamek?? Rany, świat zwariował!