reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

forever jaka cena! masakra :/ a co tam na wizycie?

martadelko, tylko, ze mój P ma swoja dzialalność i on pn-sb do 15.30-16 siedzi u nas na budowie (chyba, ze ma zlecenia w tym czasie), a jak ma jakąś 'awarie' to pilnie pracuje czy to niedziela czy godzina 19... więc aż tak różowo to nie jest...

Zołzik to fajnie, że możecie tak sobie robić wolne :) a pełen etat to ile dyżurów? bo Ty masz 12h tak? a urlop długi?

reklama
forever jakie trucie?
zołza a jak z chorobami u Ediego? a co sie stało, że tak długo Cie na forum nie było? tylko bez żadnych wykrętów, że czasu nie miałaś, bo to nie argument:-p
kasiu no tak, kurka blaszka muszę zacząć naprawdę brać lecytynę... Masz tam u siebie jakieś fajne ludki, koleżanki, które Ci czas umilą plotkami?:-)

no własnie średnio niestety :/ bo większość wybyła z mojej wsi do wielkich miast, a reszta łączy pracę z wychowaniem dzieci, a u takich ciężko się wbić ;-):-D ale radzę sobie radzę :)

grrrr.... usypiałam Maryśkę półtorej godziny!!! A taka śpiąca była, oczy jej się zamykały. Ale ciągle wstawała na siłę, łaskotała mnie, smiała się. A ja już umieram z głodu.

martadelko
poszłam spać ok północy czyli jak zwykle:) Chyba ciśnienie się zmienia, że taka spiąca jestem.

Tata z babcia mnie odwiedził, ach cóż za miłe odwiedziny - tata przywióżł od mamy pierogi z mięsem (siedze przy miseczce i jem, nie moge sie oderwac...) a babcia 100zł hmmmmm i na co to wydać??? :sorry2: jakies propozycje? :-p

reklama
Do góry