reklama

Czerwiec 2011

asinka - moja Nina wyskoczyła dokładnie w 38 tyg.i 5 dniu, nie chcę nic mówić;-)
martadelko - to jakaś alternatywa dla penty czy hexy infanrixu, tak? przypominająca?

moja chrześniaczka po przeszczepie, poszło bez komplikacji; teraz "tylko" pielęgnacja, no i antybiotyki, bo rany rozległe, więc ryzyko ogólnego zakażenia jest jednak;

jej...wracam do pakowania...

reklama
no jaka hexa jak 4 składniki podawałaś:-Dczyli oprócz tego było tam jeszcze wzwB i gruźlica chyba;

czy już kiedyś wspominałam jak bardzo NIE ZNOSZĘ SIĘ PAKOWAĆ? Nie? To mówię Wam: BARDZO:-p

:angry::no::crazy::-(:wściekła/y::evil::frown::growl::no2::sad:

andariel dasz radę :) w weekend się rozpakujesz i na jakiś czas spokój! a ile plusów :D ojjj pomogłabym Ci chętnie jako zaprawiona mocno w boju (przeprowadzałam się tak konkretnie min. 9 razy), tylko Wawa za daleko ;-)

buuuuuuu, a ja nie mogę iść spać, bo muszę co? się dalej pakować...

Leo się rozgaduje z każdym dniem bardziej - zaczął zrozumiale łączyć słowa, dziś biegł i wołał siostrę: "Ninkaaaaaa ooooć":tak:A ostatnio były zestawienia: "mama daj" czy "Ninka daj". Aż dziwnie słyszeć "normalne" słowa w jego ustach. Rośnie moje ostatnie dzieciątko.

dzień dooobry

wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet babeczki :-)

andariel współczuje pakowania, oby szybko poszło juz
super ze Leo sie rozgaduje

ironia fajnie ze umowa podpisana, zeby tylko dobrze szła współpraca

asinka daj znac co u ciebie? Ninka w brzuszku jeszcze?

martadelka to to szczepienie to w końcu było 5w1 ostatnia dawka???

Ostatnia edycja:
Witam!!
Jeszcze w dwupaku, ale może już nie długo, bo mam mieć dzisiaj test z oxytocyną w roli głównej... A taki prezent na Dzień Kobiet. Skurcze dzisiaj na 80 na ktg się pisały, więc pewnie coś się dzisiaj ruszy. Nie mówiąc o czopie z żyłkami krwi (sorki, że tak z rana). Więc czekam na wolne miejsce na porodówce :-) i jesteśmy w kontakcie. :-*

reklama
wow, asinka - no to oby szybko i sprawnie poszło:tak:kurde, a ja pewnie zniknę na kilka dni i nie będę na bieżąco:crazy:no, chyba że forever się zlituje i coś mi doniesie:-D

fajnego Dnia Kobiet, Babeczki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry