reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej ja dziś mam wolne:-p rano tylko prześwietlenie klaty (do pracy) i wróciłam do domku, łeb mnie napiep... Zaraz się biorę za sprzątanie a tak mi się nie chce...
andariel, mamoM tak, tak ostatnia dawka hexy inf, musiałam coś w poście zgubić:-p
mamoM G już w domku?:-)
andariel to dziś koleżanka wpada na ploteczki przy pakowaniu?;-) no i nie opuszczaj nas na długo, choć zrozumiałe, że na co innego potrzebujesz czasu, mam nadzieję i już trzymam kciuki, żeby przeprowadzka była sprawna i dzieciaczki ją dobrze zniosły:tak:
asinka POWODZENIA!!! trzymaj się dzielnie!:-):-):-) jak bólowo...?

Ostatnia edycja:
Asinka85 - najlepszości:happy:, Mloda się pojawiła chyba do 3 dni od odejścia czopa.:-p
Andariel - na kogo mam donieść ? :-p
A ja muszę jakoś przegnić do wieczora - jakoś sił dziś brak :-( - najpierw do popołudnia w pracy a potem odwieść Młodą do Babci.

hej,
nie wiem nawet czy Wam tu smęcic bo mam dzień na NIE
- snieżyca jak ja pier... a ja samochód miałam na zewnątrz, musiała odśnieżać i skrobac
- 1h10,min drogi do pracy w korku zamiast 20 minut
- a najgorszy punkt dnia dzisijeszego to to że dostałam okres i juz pomijam że umieram z bólu dosłwnie to jest spóźniony o tydzień i już byłam prawie pewna że nie dostanę przez conajmniej 9 najbliższych miesięcy :(:(:(:(
Wyć mi się chce!!!!

Asinka trzymam kciuki &&&&&&

u nas tez sypie i coraz bardziej biało :baffled:

asinka ściskam &&&& oby poszło szybko i bezboleśnie

martadelka G. przyjechał wczoraj w południe, dzis pojechał na szybki kurs i pewnie nie za długo wróci, takze weekend nalezy do nas :-D

Madzioolka oj czasem są takie dni, ze jak źle sie dzieje to na wszystkich frontach, tulam :*

andariel oby znikniecie nie trwało długo

marta jak sompoczucie? dziś piątek:happy:

forever niech czas do wieczora szybko mija :tak:

Hej:)
Madzioolka, pokazuj! ja też zaszalałam dzisiaj. Mąż się nie dowie, bo juz rano psioczył:-D Faktycznie w tym m-cu sporo na leki, lekarzy poszłoo... Jeszcze ja mam zapal. trąbki słuchowej plus od naczyniowca leki megadrogie, jeszcze niewykupione...
Kurka chciałam z Wami popisać, ale Miesio już świergocze w łóżeczku....:/

reklama
ciekawe co u Asinki :D zaraz do niej napiszę bo może młoda już wyskoczyła ?:)

chłopaki już się usypiają a ja lecę odrabiać pracę domową z czeskiego :-)

udało mi się załatwić termin do zielarki na piątek - tylko musze wykombinować jak tam dojechać :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry