hej
sorki ale nie wyrabiam z tym oduczaniem sikania, zabawą, praniem, gotowaniem, zabawą na dworze i siedzeniem na bb ;-)
No i jeszcze moja przyjaciółka ma ogromne problemy - chyba wam pisałam kiedyś- wiec jestem do wysłuchania i wspierania...
Do tego kiepsko finansowo teraz (m.in. chrzciny do tego) i chcę posprzedawać kilka rzeczy na all więc też czas leci. Ale już zarobiłam kilkadziesiat zł :-)
Martadelka już sie trochę poprawiam :-)
Aestima do Pragi! ale Wam zazdroszczę - kocham Pragę :-)przepiękne miasto
Aestima, Adariel jak ja to znam, teraz na szczeście w nowej pracy M. juz pod tym wzgledem jest zupełnie inaczej.
Trasiu fajny wypad, my sie wybieramy (moze 3 -go) do zoo do Ostravy dawno tam nie bylismy a Mati uwielbia wszystkie zwierzęta - zupełnie przeciwnie moje dziecko chyba ma farmerską przyszłość;-) potrafi kury karmić (wszystkim) godzinami ;-)
Asinka biedna Ninka :-(kupcie sobie jak macie mozliwość w Czechach żel Flatulin - bardzo dobry na brzuszkowe rewelacje czasem nawet teraz go uzywam a koszt to ok 7-8 zł.
Dobrze, ze masz skierowanie ale ja bym jeszcze poczekała, Mati miał asymetrię lewostronną, stymulowaliśmy go zabawą i samo sie "wyprostowało". Daj Nince szansę samej sobie z tym poradzić.