Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie wiem może to ja jestem jakaś dziwna, ale wkurza mnie ciągłe przytulanie, całowanie itd.
Może dlatego, że jestem chora i dzieci też i wkurza mnie ta pogoda:-( Relacje z dziećmi są ok. Na razie nie mogę mu nic zarzucić. Mam nadzieję, że wszystko się jakoś poprawi bo nie wiem co to będzie:-(
i znaleźli chwilę dla nas. A potem spacer połączony z zakupami (kupiłam dwa staniki dla siebie
mężuś miał gest, to korzystałam) + lunapark. Tym razem wpuściłam Leo na trampolinę i był mega- szczęśliwy, wyskakali się z Ninką i tylko u wyjścia był ryk obojga, bo chcieli jeszcze. A jakie Twoje plany? Jak nastrój?
Wychodziliśmy z domu rano o 9 a wracaliśmy po 22. Ja za to wytrzymałam cały wyjazd bez kłótni z M.
;-) Leoś ma ciągle Miesiowe ( A Miesio Leosiowe) minki, tylko widzę, że on poważniejszy, maly intelektualista Ci rośnie a mi prawdziwy Szogun!
;-)