Hejka,
Ja tylko na chwilkę bo jadę odwieźć laptop do naprawy.
Temat tabletu upadł bo się okazało, że Tata Młodej się nie wybiera na Jej urodziny, więc taki prezent byłby zamiast....
Pisałam z
Madzioolką - na szczęście nie leży na sali z ciężarnymi - widuje je na korytarzu tylko, Jej gin to tam guru, z oddziałową jest po imieniu, Teściowa przyjechała aby też zaznaczyć swą obecność.
Byłam wieczorej na imprezce, wróciłam na piechotę - a wiało i padało - na obcasach na gołe nogi - godzinę mi to zajęło. Miałam ochotę na spacer.

Wczoraj dzień z emocjami - główna dyr odchodzi, jest tylko do wtorku, za nią będzie dziewczyna która już była i nas z-cą i którą tamta zmusiła do odejścia, z którą się zresztą widziała wieczorem więc znów będzie normalnie

- to była pracowa dobra wiadomość, a zła - nie przyjął się przeszczep nerki koleżanki z którą kiedyś pracowałam.... Była długo dializowana, miała też dwa udary.... Miała 47 lat :-(
A i pediatra - maj w domu niestety za wyjątkiem imprezy pod moją opieką, na basen możemy. I..... Młoda waży już ponad 9 kg

- tyle ile córeczka koleżanki z początku października.

Te włoskie makarony... Wykończymy zapas pieluch 3 i trzeba będzie myśleć o 4.
Mama MATIEGO - tak myślę, że ta Twoja Sąsiadka jest taka ostrożna z uwagi na niechęć czy niemożność rozmowy o sytuacji swojego Malucha - a prędzej czy później wypadałoby coś powiedzieć.