reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

sto lat dla madrej marysi !:-D:-D:-D

co by nie mówiła mamie że jest nudna
:tak::-D:-D,

ale pogoda ! ghrr!! ogarnelam sie z pracę i biore sie za porządki domowe bo oczywiscie faceci przyszli rozłozyli sie zjedli nikt nie posprzatał po sobie i do łozka obydwoje a ja zostałam z dymiącym piekarnikiem gdzie schab mi sie przypalał, rozwalonymi zabawkami i praniem :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y:

wiec w ramach buntu schowalam rzeczy do lodowki i tyle !! ale co tam rano tez nikt sie nie pokwapił zeby cos ruszyc.. m umyl sobie talerz tylko dla siebie i zostawił wszystko :wściekła/y::no:

musze go wziasc w obroty bo mi sie chłop rozleniwia !! oj beda dzis wióry leciały jak dam mu sukienki do prasowania :-D

reklama
Hej,
Najlepszości dla Marysi :happy:
My dziś idziemy na przedstawienie "Kot w butach" - wymieniłam rano Groupon na bilet i mamy w pierwszym rzędzie :szok:
Weekend też się zapowiada ciekawie - w sobotę impreza korporacyjna z okazji Dnia Dziecka a w niedzielę jedziemy na cały do mojej koleżanki pod Wawę - aby pogoda była.
Wczoraj byłam na b. ciekawym panelu odnośnie wychowania dzieci - miałam dwa kroki od domu, w muzeum - tego dnia zamknietę więc super pustki były :happy: - całe 15 osób przyszło np. super niania :-p, b. sympatyczna i mądra osoba - wyszło na to, że mam całkiem właściwe podejście do Młodej i pomysł na Jej wychowanie.

Hej hej:)

Trasia - 100 lat dla Marysi!

Andariel - słyszałam serducho, tak tak:) generalnie wsjo ok, wyniki ok, waga +8,5 więc znośnie, ciśnienie 100/60 więc jestem okazem zdrowia:) ...a co do mleka to pamiętam ten zapach krowiego cyca, ciężki do zaakceptowania! Podziwiam Cię za te jogurty - daj znać jak wyszły!

Madzioolka - witamy w domu:) fajnie, że wyjazd udany!

Martadelka - rozmowna dzisiaj jesteś...

Forever - wow! spotkanie na szczycie! Osobiście bardzo lubię Zawadzką i w większości kwestii mnie przekonuje.

Ironia - i pomyśl że ja za chwilę będę miała w domu jeszcze jednego chłopa! oszaleję normalnie... wcale się nie dziwie, że Natalia Boska z serialu rodzinka.pl non-stop drze ryja;)

A u nas pełne zarzmurzenie ale ciepło i bezwietrznie więc miło. Coś bym zjadła, ale nie wiem co...

Silva - a nie wiedziałam, że taki "szczyt" tam będzie - może przez niemuzealny termin - a Zawadzką postrzegałam li tylko jako postać z tv, ma też bardzo sympatycznego męża - wspominaliśmy przed przejściem do głównego tematu 04.06.89 r. :happy:
Tak sobie siedziałam i słuchałam i myślałam, że tak logicznie jest po prostu, życiowo i wygodnie wręcz a podobno polskie matki trzymają swoje dzieci pod kloszem i się nad nimi trzęsą. :szok: W sumie mogłabym z Młodą pójść, jedna z prelegentek była z chłopcem w podobym wieku - imię z serii oryginalnych ale nie w moim stylu - Lubomir.

hej

dzis jest cudny dzien.slonce cudowne, czuje sie w koncy dobrze- nie pamietam kiedy tak mi bylo dobrze. sie nie docenia dobrego samopoczucia jak sie je ma:cool: dzis piore na mase bo przez ostatnie dni mi sie nazbierala cala sterta

sylvia ale imie, matko swieta. a jak twoj chlop bedzie sie nazywal? pewnie pisalas ale ja chyba przegapilam.....
trasia naj, naj dla marysi
madziolka welcome back, cudne zdjęcia z wakacji

forever :) to jednak musisz sobie FB załozyc bo tam nianai jest :) nie raz mi pomagala w roznych kwestiach i naprawde w szkolu bylam kiedy wyslalam jej maila z pytaniem odnosnie lucyny a ona na drugi dzien wyslaala mi piekna i wyczerpujaca odpowiedz ze wsparciem :szok:
madra jest to fakt, z niektorymi jej pogladami sie nei zgadzam a zupełnie juz nie ze sprawą z fundacja w ktorej działam :( no ale to nie na temat :)

silva - juz zarzadzilam mlody dzis odkurza a tata myje naczynia i kropka ! siedze i pachne :p

Marta - hello:) fajnie, że samopoczucie lepsze! Odnośnie imienia to nic nie przegapiłaś, niestety mamy z moim M. zupełnie różne gusta i nie możemy się dogadać, póki co odpuściliśmy. Mnie się podoba Julian i Miłosz, jemu Mariusz i Dariusz. Także ciężko będzie...

reklama
sylvia no to nieźle.....twoje typy dla mnie lepsze:) ale jesli my bedziemy mieli chlpca tez bedzie problem, dla dziewczynki szybciej sie dogadamy

ironia nie wiedzialam,że do niani można pisac, ciekawe

Do góry