• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Andariel - wizyta "dopiero" pod koniec czerwca... :szok: toż to w ciągu 2 tygodni.... My mamy jakiegoś magicznego lekarza jutro, z serii podobnych.
Madzioolka - teksty Mai... tendencyjne.:baffled: Jakby mi Młoda takie waliła to bym chyba wymiękła - więc cieszę się z tej samodzielności Krysi, żłobka, bycia pod opieką różnych osób. Mam nadzieję że pogoda u Ciebie się trzyma i utrzyma - u nas właśnie pada :-(
No i "michałek" z serii rozgarnięty tatuś - Tata Młodej zmienił opiekunkę na placu zabaw po południu, rano wreszcie podpisałam zabawki do piasku - za dużo podmianek miałyśmy, takie same ale nie te same - podobno sprawdzał wszystkie pod tym kątem i w związku z tym wrócił bez jednej foremki :wściekła/y:
Teraz toczymy dyskusję na temat piaskownicy dla Młodej na działkę - jaka - zdania rozbieżne, czy się zmieści do auta no i skąd wziąć oraz jak dotransportować wypełnienie.

heeej

ja dostałam wczoraj okres, więc jestem happy bo po panieńskim a przed ślubem jeeeeee:-)

i może jestem straszną egoistą ale wiecie, że ani moi rodzice, ani dziadkowie (choć prezenty już dali), ani moja babcia, siostra, najlepsza przyjaciółka i inne bliskie koleżanki- nikt (oprócz Mamy Antosi i Marysi:tak:) nie pamiętał... nikt nie zadzownił na ur Emi... wiem, że to głupie co piszę i może dziecinne ale jakoś tak przykro mi się zrobiło...:zawstydzona/y:

andariel jak dzisiaj z bąblami? swędzą? Emi ma zdarte kolana, łokieć, i dwa ogromne ugryzienia od komarów, nie porównuje w ogóle bo to inne sprawy niż u Ninki (to co u Emi to przecież normalne u dziecka), a czym Nince posmarowałaś?
ironia jak Wasze zdrówko????????????????

Hejka
Martadelko, my wyprawialiśmy ur 12 tego i 13 tego też już nikt nie zadzwonił do Miesia. Nie było mi przykro, bo wyściskali i wycałowali go już urodzinowo:)

U nas ciągle kiepsko, dwa dni po antybiotyku ( anigna) było ok, potem biegunka, gorączka , wysypka... Setana podpowiada mononukleozę, moja koleżanka, lekarka, też... Dziś zrobiliśmy morfologię. Lek. podejrzewa , że to reakacja po antybiotyku. Jestem psychicznie WYKOŃĆZONA.

Dziewczyny Nince nigdy wcześniej nic nie wyskakiwało od słońca, a tego nigdy nie unikałyśmy. Ale to chyba nie słońce - by dojść na zamknięty plac zabaw (na którym jesteśmy codziennie) trzeba przebić się przez kawał terenu porośniętego gęsto trawą. Ta trawa dawno nie była cięta, więc np. Lonkowi sięga po samą dupkę, a Ninie po uda - no i faktycznie bąble wyskoczyły właśnie po przejściu tych traw, w domu już ich nie było. I dziś powtórka - tym razem długie leginsy, ale bez skarpetek + odkryte sandałki i co - całe kostki w białych okropnie swędzących bąblach. Dziwi mnie tylko, że przecież już wcześniej wielokrotnie wchodziła w te trawy bez skarpetek i nic nie było - może teraz wyrósł tam jakiś nowy rodzaj trawki? kompletnie się nie znam:eek:w każdym razie zdążyła się rozdrapać do krwi; gdybym miała pod ręką maść ze sterydem, nie zawahałabym się jej uzyć, ale niestety nic nie mam; czeka nas wizyta u dermatologa, choć nie wierzę w cuda; no ale przynajmniej receptę na jakąś skuteczną (syfiastą) maść dostanę... ech...

forever - "dopiero" bo napaliłam się okrutnie na dziś, więc perspektywa 10 dni mnie nie zadowala; oczywiście w kontekście terminów u obleganej okulistki dziecięcej jest to mega-ultra-błyskawica; ja tam bym się ucieszyła, gdyby mnie dzieci przywitały tak, jak Maja Madzioolkę - raczej by mnie zmartwiła obojętność, na zasadzie: mama, babcia, sąsiadka - bez różnicy;

martadelko - 100 latek dla Twojej "wygadanej" Emilki :tak:

wściekła dziś jestem jak osa, warczę na dzieciaki i najchętniej bym je komuś oddała na kilka godzin:zawstydzona/y:do tego Leo - opijus przesikał się na dworze i wracaliśmy po niecałej godzinie do domu, z okazałą plamą na jego portkach:confused2:

Hej kochane! Ja w pracy, podczytuje Was czasem, ale nie mam na tyle czasu zeby odpisac.
Dzis moj Tata ma operacje ucha, prosze i Wasze magiczne kciuki!
martadeljo spoznione niestety buziaki dla Emi, niech rosnie zdrowo!
Aestima daj znac jak wyniki z krwi beda
Madzioolka mnie tez Maja wita bardzo cieplo i entuzjastycznie:-) Uwielbiam to!

Aestima ja tam się nie znam, ale też obstawiałabym niepożądaną reakcję po antybiotyku; kurczę, najgorzej jak nie wiadomo do końca co to, wtedy się rodzic taki bezsilny czuje... jaki macie dalszy plan w związku z tym?

znalazłam "ważny" triderm, posmarowałam... źle mi z tym, bo to 3w1, ze sterydem, ale nie bardzo miałam wyjście:baffled:

reklama
Aestima no w Waszym przypadku to rozumiem ale myśmy nie wyprawiali Emi urodzin (za 2tygodnie wyprawiamy),może też dlatego, że byłam sama z Emi... zresztą tak se marudzę... zdróóóówka!!!!! jak Miesio to znosi???
andariel hmmm od trawy...???
moon kciuki kochana za Tatę!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry