reklama

Czerwiec 2011

reklama
hej
mnie wczoraj nawiedziła sąsiadka z dziećmi, oj jak fajnie było, umówiłyśmy się, że robimy sobie takie mettingi co tydzień:-) nadal mam ból koło piersi i wydaje mi się, że coraz mocniejszy; a usg dopiero 6 grudnia...

andriel dzięki! ja bardziej chciałam właśnie poczytać o zdrowiu iniż o samych szczepieniach i też znalazłam o tej wodzie utlenionej (!); super, że olejek pomaga, oby obyło się bez lekarza:tak:
Silva wow, nie robili problemów ze szczepieniem? jak samopoczucie? dajesz radę? zresztą głupie pyt... jasne, że dajesz radę:-p
marta to jak z tym imieniem? kiedy zdecydujecie?
asinka to kiedy ten koncert? baw się dobrze!!!

czesc felka

nie wiem,kiedy sie zdecydujemy, moze jak mały sie urodzi.....ja w tej ciazy na wszystko mam czas:-D

asinka bardzo dobrze,że wybywasz. dziciakom sie nic nie stanie:) baw sie dobrze!1!!!

czuje sie dziś paskudnie, wstałam tak obolała,że w ogóle mi sie wstawać nie chciało:no:

Hejka!!
Dołączam do grupy osób, którym nie chciało się wstać :-p
Felka koncert już dzisiaj :-D a właśnie wyPACZyłam (:-D:rofl2:) koncert mojego ulubionej kapeli w mieście obok i już chodzi mi to po głowie :-p jak będę miała z kim jechać, to może się zdecyduje... kto wie :-D I fajnie tak wyjść do ludzi, spotkać się z kimś. Mnie tu właśnie najbardziej brakuje ludzi, bo nikogo tu nie znam...
Mart Ty masz jak najbardziej prawo czuć się zmęczona, obolała, itd. Oby szybko się poprawiło :tak:

a olejek kamforowy jest jakis szkodliwy ze teraz geranium stosujecie? :happy: u nas odpukac poki co bez problemu ale dobrze wiedzieć :)
Kamfora nie ma właściwości przeciwbakteryjnych i przeciwwirusowych, jedynie rozgrzewa (a w temacie uszu czytałam skrajne opinie - wg niektórych jest dobra, a wg innych nie wolno tak rozgrzewać ucha:confused2:). A geraniowy działa bardziej kompleksowo (choć jest drogi - 20 zł za malutką buteleczkę). Więc najtaniej jest chyba nabyć (ponoć 10 zł) i zasadzić anginkę i mieć pod ręką jej liście.

Felkaa
- fajny pomysł z tym cotygodniowym spotykaniem się - miałyśmy taki z psiapsiółami, ale na razie kuleje, bo jedna jest w trakcie kończenia domu i za tydzień się przeprowadza, a druga jako współwłaściciel kancelarii ma kupę roboty i nawet jak już się uda wysupłać jakieś 2 godz.to często coś nagle jej wyskakuje. Ale mam nadzieję, że to przejściowe i jednak nam się uda częście we 3 spotykać (oczywiście na mieście, bez dzieci).

asinka - spoko, poznasz nowych ludzi! Kwestia czasu.

Kurde, zawsze mi post długi wyjdzie, mimo że staram się krótko i zwięźle:eek:brak kontaktu z ludźmi, nie mam gdzie się wygadać i potem słowotok leci.......

andariel to ma być długi post...:sorry::-p musisz się bardziej postarać:-D ja dziś mam meeega lenia do roboty... o tak spotkanie na mieści z psiapsiółkami bez dzieci:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
oj u mnie dziś ciężko z myśleniem:sorry: centralnie ledwo siedzę, tak chce mi się spać...
chętnie poczytam coś mądrego (ANDARIEL:-D
wlaśnie czytam o mleku

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry