andariel
mama super dwójki :]
Felkaa - nie, że tajemnica, tylko nieszczepiący są w znacznej mniejszości na naszym forum, więc co się będę wychylać;-)ale skoro pytasz, to jasne, że podaję: szczepienia.org. Co do Niny - tamte krople były do utylizacji parę tyg.po użyciu, więc ich nie mam, ale były silne, bo antybiotyk+ steryd, a i tak skończyło się potem na antybiotyku ogólnym. Zatem teraz omijam etap tych kropli - właśnie czytam o mniej inwazyjnych sposobach. 3 dni mogę podawać nurofen na ból, potem będę się martwić. Zdecydownaie nie spieszno mi do lekarza
martwi mnie tylko ten schemat - katar i nagle w uszy idzie. A właśnie - odnośnie dmuchania nosków - ponoć to też może być przyczyną stanów zapalnych uszu - ważne by dziecko nie dmuchało obu dziurek naraz, tylko 1 trzeba zatkać... Niestety za późno się o tym dowiedziałam, a Ninka jak dmucha to niczym słonica trąbę z całej pary...takw ięc pozwalam jej na sposób z rękawem (sposób przedszkolny) a jak gęsty glut to zwykła gruszka idzie w ruch.
ironia - bólu glowy nie mam, ale śnięta łażę.
martwi mnie tylko ten schemat - katar i nagle w uszy idzie. A właśnie - odnośnie dmuchania nosków - ponoć to też może być przyczyną stanów zapalnych uszu - ważne by dziecko nie dmuchało obu dziurek naraz, tylko 1 trzeba zatkać... Niestety za późno się o tym dowiedziałam, a Ninka jak dmucha to niczym słonica trąbę z całej pary...takw ięc pozwalam jej na sposób z rękawem (sposób przedszkolny) a jak gęsty glut to zwykła gruszka idzie w ruch.ironia - bólu glowy nie mam, ale śnięta łażę.
listki zmięte i w ucho; geranium nieosiągalne dla mnie na tę chwilę. Ponoć srebro koloidalne jeszcze. I niektórzy przepłukują ucho najzwyklejszą wodą utlenioną, kt.nawet ból uśmierza. Jeszcze nie zdecydowałam co dalej.
a to źle, że idę jak dzieci są przeziębione, chore??