reklama

Czerwiec 2011

oj mamoM Ty pisałaś o kaszlu... to nie wiem, chyba bym tylko Cebion podała...
andariel muszę spr ten Acerol:tak: a własnie: jak u Was??? czyli dochodzisz do wniosku, że jednak trzeba tłuc cały czas co facet ma robić? niekumata dziś jestem...
ironia nie wierzę, Ty? gdzie się podział Twój entuzjazm???

reklama
Felkaa - nie Acerol, a Acerola;-)tylko skład trzeba sprawdzać, żeby było prawie 100% (mnie znajoma poleciła taką: Acerola Natur C 500 - na przeziębienia - Sanbios )
I tak - jak trzeba, to powtarzać do znudzenia.... Przynajmniej tak jest u nas, inaczej bym od niego odeszła chyba (ale tego nie zrobię bo go kocham, on kocha mnie i dzieci, i generalnie nie wyobrażam sobie życia bez niego).

kurde, nie włączam rano tv, a chciałam dziś obejrzeć materiał o znajomej z sierpniowego forum - mamie Frania...przegapiłam. Muszę w necie namierzyć.

Hej:)

ja jeśli chodzi o witaminę C naturalną polecam jeszcze sok z dzikiej róży lub rokitnika - my pijemy rokitnika akurat. Podły w smaku, ale czego się nie robi dla zdrowia:)

Hej Dziewczyny:)

Sorki że się znowu wtrącam ale jeśli któraś jest na FB to zapiszcie sie do grupy Offtopowo szczepieniowa - poruszają tematy zdrowia naturalnego, m.in. o Aceroli, polecają Sanbios, ale również inne droższe w proszku. Fajne rzeczy dla co niektórych:)

Stop Nop to typowe o szczepieniu grupa, natomiast offtopowo porusza sprawy zwizane ze zdrowiem, leczeniem naturalnym etc. Sama ja ostatnio znalazlam. Wystarczy nacisnac przycisk dodaj do grupy lub cos w tym stylu. Pisza m.in. o olejach dla dzieci, jak radza radzic sobie z przeziebieniem i nie tylko, trany i wsio inne. Polecam:) W stop nop tez jestem:)

A my po lekarzu :baffled: pojechałam coby mieć czyste sumienie i dobrze bo gardło koszmarne i dobrze ze jeszcze nie poszło dalej...
Mamy antybiotyk i będziemy walczyć

Trzymajcie &&&& zeby moje dziecię zaskoczyło mnie pozytywnie i brało leki bez scen :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry