reklama

Czerwiec 2011

hehe nio nie gniewaj sie :-D:-D

w umowie jest napisane ze zamykamy umowe 31 lipca ale tj rozmawialam do konca czerwca albo do poczatku lokatorzy sie wyniosą, wtedy on wkroczy bo musi odmalować mieszkanie (wynegocjowalam to :-)) i jak bedzie gotowe, ja tam wpuszcze ekipe sprzatajaca zebym mogla wejsc do czysicutkiego mieszkania i pewnie w lipcu sie juz tam zwalimy i urzadzimy na szybko a jak splacimy kredyt to wezmiemy juz taki nieduzy z 30 tys maks na łazienke i aneks :)

reklama
Hej
Asinka, Doggi ja mam termin z Om na 31 grudnia, usg pewnie befzie szybszy bo w ciaze chyba zaszlam w 8 dniu cyklu, okaze soe w czwartek na usg, a urodze pewnie przed swietami, tak bede chciala z ginem ustalic termin cc, w granicach 21 grudnia :-)

ironia ja się nie gniewam, jestem... wściekła:laugh2: oj to wielka zmiana przed Wami:tak: pewnie kipisz energią? choć Tobie akurat tego nie brakuje:-p
Doris a czemu cc? jeżeli mogę zapytać, jak nie to olej pytanie:tak:

Felkaa no właśnie tak se myślałam wtf?! :) teraz wszystko jasne

Ironia nie wpadłam staraliśmy się aż miesiąc :) :P
Doris fajny termin :) ominie cie świąteczny rozpier**l :) blisko siebie jesteśmy :)

Ironia a jakie to widzę wielkie zmiany u was, super! U nas wielka zmiana w domu było posianie trawnika :D teraz normalnie wimbledon :D

Hej!
Witam się z pracy z bólem głowy takim że ledwo mrugam powiekami, oby tabletka szybko zadziałałą bo nie dam rady wsiąść do samochodu ;/

Wybaczczie że w skrócie a le w związku z powyższym nie rozpiszę się, więc:

Doggi moge ogromne gratulacje!!! Spokojnej ciąży :)
Ironia super z mieszkaniem, działacie ekspresowo :) i nie - stokrotki nie rosną w dół :P moje ostatnio też tak rosły ale podlałam i im przeszło :D

Nie mogę się doczekać zlotu :-)

[SUP]czesc laski!

Doggi nooooo gratulacje! Widze, ze worek z dziecmi sie rozwiazal(jakkolwiek to brzmi... Hehe) fajnie, ze wrocilas, mam nadzieje, ze na dobre. Jak Wasza restauracja?
Madzioolka kiedy Chorwacja? Mnie A namowil na Krete, wiec pewnie w czerwcu polecimy. Uwielbiam narzute w ptaszki!
Pani z dziekanatu...eee tzn Felkaa Ty masz domek drewniany? Trasia mi polecila super domek ale duuuzy, zastanawiam sie czy nie za duzy. Emi jaki ma?
ironia super! Czyli jednak Wola J.:-) w razie czego Benka do zoo mozecie dac na przechowanie;-)
a ja dzis spotkalam sie z Nutria na obiadku, bylo baaardzo fajnie:-) troszke pachne obiadem teraz;-)
no i sobotnie spotkanie z trasia tez bylo bardzo mile:-) ale sie towarzysko rozkrecam hehe[/SUP]

mrsmoon litości zwiększ czcionkę :-p
My na Chorwe uderzamy 2-12 lipca :-)
Będziesz na zlocie? Ciesze się że jesteś zadowolona z narzuty :)

Doris jakbyś chciała a nie będzie przeciwwskazań medycznych to mogłabyś rodzić naturalnie, cc nie wyklucza porodu naturalnego także jeszcze wszystko przed Tobą :-) (powiedziała ta co też miała cc i nie dopuszcza wogóle innej formy :-D)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry