• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

hej wszystkim!
doggi welcome back:-):-):-) moje gorące gratulacje!:-):-):-)
ironia ale tempo z mieszkaniem! suuuper! nie doczytałam, co gdzie i jak ale to opowiesz na zlocie;-) 3 studentów...:cool2:

reklama
Helloł z rana
Dzięki dziewczyny za powitanie :)
Ironia współczuję strasznie, odchudzania najbardziej bo reszta się ułoży a diety grrrr tylko dentysta gorszy!

Gadałam właśnie z teściową (mój lekarz rodzinny) i powiedziała, że do lekarza gin mam za 2tyg iść (już mnie umówiła do najlepszego, dba o.mnie jak własną matka) bo teraz to jeszcze będzie za wcześnie i tylko pecherzyk zobaczymy a za dwa tyg juz będzie jak ta lala i serduszko powinno być, i miałam zrobić beta dziś i w czwartek żeby zobaczyć czy prawidłowo rośnie beta :) ruszyła maszyna juz nikt nie zatrzyma kto wejdzie pod koła ten uciec nie zdoła, holaaa :)

haha widze ze doggi wrocila w starym stylu :D:D :-D:-D bedzie ekhm... haja :-):-)

no ja juz w domku papiery podpisane, kasa zaplacona teraz do piątku czekamy na podpisanie przedwstepnej a potem juz prawie z górki :D

lece do roboty bo po podliczeniu wszystkiegho nie stac mnie na neta haha :-D:-D

Zrobiłam dziś test z rana i juz ciemniejszy jest :) jaram się :)

Załączniki

• 1399364705054.jpg
    1399364705054.jpg
    41,1 KB · Wyświetleń: 42
Doggi - gratki!!!!!:-)
ironia - 3 studentów.......przypomina mi się moja nagła wizyta w szpitalu w Pruszkowie gdy w pierwszym trymestrze ciąży z Ninką pojawiło się plamienie- na ip zszedł młody lekarz dużurujący z asystentem-stażystą i badali mnie w jakiejś kanciapie 1x1m - dla mnie horror.

U nas nerwowo w związku z nadchodzącymi zmianami. I teściowa znów pokazała jak oziębłą suczą jest, a już pomału zapominałam:sorry2:

Doris, marta24, asinka, Felkaa - witajcie i z góry sorki jeśli kogoś ominęłam -
forgive me.

andariel - cold bitch hehe :-D na szczescie teraz daleko od ciebie hcyba bedzie ?

doggi - wpadłas jak nic moje gratulacje :P :-D i to w trakcie matur no wiesz :D :-D

czy stokrotki mogą rosnąć w dół bo moja coś dziwnie ostatnie rosną :baffled: chyba musze je podlać...

reklama
ja Ci dam złą babę!!!!!!!!!!!!!:angry: niedługo się spotkamy więc nie fikaj...:cool2: a tak serio nie miałam jakoś weny na główny, ale jestem z Wami cały czas; kiedy odbieracie mieszkanie? (jak pisałam wyżej nie doczytałam a nawet jakbym doczytała to mam permamentną sklerozą...;-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry