Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
to i ja powiem ze bylam dzis u lekarza i robie badania zeby zacząć leczenie i moc zajsc w ciaze na pewno troche mc przede mna jeszcze ale jestesmy zdeterminowani
A Ty Doris na kiedy masz? I oczywiście witam :-)
Leżę w łóżku z przytulonym małym mężczyzną u boku i próbuję się niemieckiego uczyć a zamiast tego śpiewamy z Tymkiem piosenki po cichutku
Doris ja jeszcze mam niepotwierdzone naukowo (lekarz) ale wg moich obliczeń 7styczen test zrobiłam dziś dwa dni przed okresem planowanym bo zaniepokoily mnie skurcze nóg a że moje cykle są ekstremalnie długie (36dni) to wynik testu powinien być dość wiarygodny i pokazały się dwie kreseczki a u ciebie, który tydzień? I na kiedy termin?
doggi mam pco i wg mojej ginekolozki na ten moment nie ma nawet szans na ciaze - puste jajeczka czy brak czegos tam.. jakos tak... narazie musze zrzucic 20 kg zeby moc zaczac leczenie bo w jego czasie trania na bank przytyje... powiedziala tez ze jesli zrzuce tyle to sa wieksze szanse rowniez na naturane poczecie wczoraj bylam wlasnie dlatego u lekarza - oczywiscie na co trafilam ... na 3 studentow medycyny i myslalam ze buraka strzele
padlam o 20 i wstalam przed 7 - za chwilke sie zbieramy i jedziemy oplacic rezerwacje mieszkanka a w pt umowa :-)
doggi oczywiscie witaj i wielkie gratulacje oby ciąża szybko zleciała a wiadomo,że szybko zlatuje...ja dopiero co test robiłam a mój malec za chwile skończy pól roczku
ironia to nielada wyzwanie zrzucić 20 kg, ale dasz rade
doris a u ciebie juz 6 tydzien, też ci zleci niewiadomo kiedy
ja mam fobie ciążową, dziś mi sie śniło,że jestem w ciązy