Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Asia nie mówię nie :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jak jechać autostradą bez przystanku w trasie to niewiele ponad 4 godz. Jak tak jak my w sobotę, tj.część drogi nie autostradą + przerwa na siku to wtedy dlużej - 5 godz.Ile trwa jazda z Gorzowa do Wawy? I dobrze, że Nince się poprawiło :-) i kciuki za badanie uszu &&&& a Leo też ma alergię?!

jakis debil parkuje codziennie na skok tak że zajmuje cały chodnik i alejke dla pieszych i nie mam jak przejsc z wozkiej czy rowerkiem tylko musze schodzic na ulicę gdzie jezdza auta - wiec bardzo kulturalnie zapytałam co za matoł tak parkuje - i co ? zamiast odpowiedzi czy czegokolwiek to panowi skupili sie na matole buahaha... no ujogłowi indolenci w poobijanych gruchotach 

może się zastanowi czy jednak może nie warto zaparkować zdodnie z przepisami. Też mnie takie wały wnerwiają.
co robicie w weekend? grill odpalony? ;-)
nie moglam sie obudzic, budzilam michala ale okazalo sie ze dalej śnilam i jak udalo mi sie obudzic to nie moglam pol nocy zasnąć