Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hejka :-)
Ale gwarno :-) super!!
A mnie właśnie spier....tzn. uciekł pociąg. I dopiero za 0,5h następny i na kurs się spóźnię. Trudno... auto jak zwykle u mechanika i jak się okaże najgorszy scenariusz (tfu, tfu) to czeka nas wymiana silnika. Masakra!! A jeszcze niedawno zapłaciła 1,5 tys.za sprzęgło i inne dupsy.
Madzioolka praktycznie w tym samym czasie na wczasach będziemy. My od 4-13 lipca. A gdzie na Chorwację?
Moon właśnie co ze zlotem? Mam nadzieję, że jedziecie :-)
Doggi szalejecie :-) fajnie! A język umiesz niemiecki? Ja właśnie się próbuję się nauczyć. W lipcu do Niemiec wypad robimy
I witam pozostałe :-)
hej, bylismy dzis u neurologa no i sie okazało,że mały ma niedobór wiatminy D, objawy początków krzywicy....wskazuje na to anemia, wilgotne stopy i dloni, guzki czołowe są wystające(stąd ta powiększona główka) i łukowate żebra, objawów wodogłowia brak.....oczka powinny z czasem wrocic na swoje miejsce, mały mimo wszytsko rozwija sie świetnie ale ulga niesamowita
ironia ja tez mam stresa, niby taka wygada jestem ale jak przychodzi co do czego to zawsze mam pietra i nie wiem co powiedzieć
martus to bedziemy sie stresowac razem czy mozemy miec plakietki kto jest kto haha
i co z tymi objawami da sie to zaleczyc ? moja mama miala jak byla mala i oprocz pokrzywionego kregoslupa to ma problem z zapinaniem stanika bo jej zebro pzeszkadza