• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

felcia a ty bedzsiesz na zlocie? :D

ja sie nie moge doczekac - aczkolwiek wstydze sie troszke,... no bo jak kogos zobacze to co mam powiedziec? :-D:-D wstydniś jestem i dzikus :zawstydzona/y:

a tak w ogole to mam zajebisty humor i gonie dalej do pracy bo po 16 musze lecieć do parku po benka :)

reklama
Hejka :-)
Ale gwarno :-) super!!
A mnie właśnie spier....tzn. uciekł pociąg. I dopiero za 0,5h następny i na kurs się spóźnię. Trudno... auto jak zwykle u mechanika i jak się okaże najgorszy scenariusz (tfu, tfu) to czeka nas wymiana silnika. Masakra!! A jeszcze niedawno zapłaciła 1,5 tys.za sprzęgło i inne dupsy.
Madzioolka praktycznie w tym samym czasie na wczasach będziemy. My od 4-13 lipca. A gdzie na Chorwację?
Moon właśnie co ze zlotem? Mam nadzieję, że jedziecie :-)
Doggi szalejecie :-) fajnie! A język umiesz niemiecki? Ja właśnie się próbuję się nauczyć. W lipcu do Niemiec wypad robimy :-D
I witam pozostałe :-)

Ostatnia edycja:
hej, bylismy dzis u neurologa no i sie okazało,że mały ma niedobór wiatminy D, objawy początków krzywicy....wskazuje na to anemia, wilgotne stopy i dloni, guzki czołowe są wystające(stąd ta powiększona główka) i łukowate żebra, objawów wodogłowia brak:).....oczka powinny z czasem wrocic na swoje miejsce, mały mimo wszytsko rozwija sie świetnie ale ulga niesamowita:):tak::tak::tak:

ironia ja tez mam stresa, niby taka wygada jestem ale jak przychodzi co do czego to zawsze mam pietra i nie wiem co powiedzieć:)

martus to bedziemy sie stresowac razem :P czy mozemy miec plakietki kto jest kto haha :-D:-D

i co z tymi objawami da sie to zaleczyc ? moja mama miala jak byla mala i oprocz pokrzywionego kregoslupa to ma problem z zapinaniem stanika bo jej zebro pzeszkadza :)

reklama
ironia ja cie poznam to podbiegne do ciebie i staniemy taki dwie fruśki:)

to dopiero poczatkowe objawy, na razie przez dwa tyg podowjna dawka witaminy D, takze mysle ze będzie dobrze:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry