• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Trasiu dziękuję i woooow szalona jesteś, 30kg?!

Felkaa sushi :) zgorzelec zaprasza na sushi :) druga knajpa poszerzona o ciepłe dania

Madzioolka dziękuję :)

marta24 ja jestem anty szczepieniowa, po tym jak 2miesiecznej ola zrobiła się po nich sina i nie mogła oddychać ;(

Ironia ja wiem, wariatka jestem ale tak już mam dzień bez swirowania dzień stracony

Mrsmoon na spokojnie przemyslalam sprawę i wg moich obserwacji i obliczeń owulacji była jakieś 11dni temu wiec się uspokoilam ;)

Poza tym zrobiłam test i jest kreska znów ciemniejsza wiec trochę odetchnelam zobaczymy co jutro beta pokaże

no to doggi siedz na dupie nogi zaciśnij i czekaj spokojnie a nie latasz jak kot z pecherzem :-D

moon - tu jest kilka fotek WOLA JUSTOWSKA!! Mieszkanie 3-Pokojowe z Jasną Kuchnią, N. Budownictwo Kraków Zwierzyniec • OLX.pl (dawniej Tablica.pl) :) jak mi wlasiciel to odmaluje ladnie nie w takie szalone kolory tylko beze i jasne to zrobi sie optycznie wieksze :) troche mebli wezmiemy od niego do komorki lokatorskiej troche sobie przerobie na poczatek pod siebie odmaluje bo to z brw wiec niezla firma :) mam sofe swoją, materace kupie, stół kupie i poki nie splacimy kredytu - to pobidujemy :P ale .. negocjuje teraz dosc duzy kontrakt na rok z jedna z firm ubezpieczeniowych wiec moze sie obejdzie bez kredytu co by nie zapeszać :)

mam nadzieje ze w lipcu sie przeniesienimy bio w sierpniu benio nie ma zlobka a michal organizuje paraolimpiade w krakowie :eek:

no jedyne co mi sie absolutnie nie podoba to lazienka - widac ze facet robił ale ona w przyszlym roku bedzie do zrobienia od zera, kuchnia też :) a poki co jest plyta zmuywarka pralka piekarnik wiec nie mam co narzekac na starcie kilka rzeczy odpada ktore chcialam a potem sie wywali i kupi nowe :) lodowe tez ma ale mala wiec ona wyjedzie do komorki lokatorksiej jako schowej na dzemy :)

Irona faaajne:-) jak tak pisalas ze do remontu to duzo gorzej go sobie wyobrazalam. Da sie mieszkac spokojnie! 74m2 to juz czuc przestrzen :tak:
doggi Ty to w goracej wodzie kapana;-) brakowalo tu tego Twojego szalenstwa:-)
a powiem Wam, ze trasia to teraz taaaka laska!!!!

moon no na pewno trasia zawsze dobrze wygladała :-D,

musze sie ogarnac z robota bo domn stoi nieruszony :eek: niby jestem w domu a nawet nie mam kiedy prania puścić :no:

Eeeeej ja to na serio mam z gorem! Tak se wszystko ładnie policzylam ze termin na 7 stycznia są ta ta ze to będzie koniec piątego tyg bla bla bla ale to powietrze w mojej głowie nie pomyślalo żeby uwzględnić to ze mój cykl trwa 35 dni liczyłam przy standardowym 28 i jak kalkulacje powtorzylam okazało się ze termin to 14styczen czyli dziś mam dopiero czwarty tydzień i zero dni beeeng! I tu by się zgadzało bo wg norm wczorajszego beta miałam koniec 3viego tyg i to się zgadza w końcu.

Od dziś mówcie mi no-brain'iac! :)

reklama
Doggi...zrobiłaś betę dziś ponownie??? Ja miałam betę 2665 w 32 dniu cyklu, a w 35 dniu cyklu 7569. Oczywiście przy cyklach 28/29 dniowych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry