reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

[SUB]ja chetna jak najszybciej!
Felkaa hemnesa bialego wzielismy. A mielismy brac to duze w srebrnej ramie, ono na pewno juz by sie nie zmiescilo...[/SUB]

reklama
moon zaraz kukne co to za lustro; mniejszej czcionki nie było...?:-p

asinka a to spoko, czasu mamy aż nadto na zorganizowanie czegoś:-p

hemnes ładnie się prezentuje:tak: no ciut mała mała ale w ostatnim wpisie już normalna;-)
u nas bezchmurne niebo i piękne słoneczko:-)

Oj tak, zaluje bardzo ze ominal mnie wieczor tesciowych ale ze to temat niewyczerpany to bastepnym razem tez bedzie o czym pogadac :p
Felka foch Mai i Emilki byl dobry :D ciekawe czy ktos zrobil im zdjecie wtedy bo miny i pozy mialy przednie :D
Ja na nastepy zlot juz sie pisze chocby nie wiem co :)

Maja czuje sie lepiej, troche katar ma ale nic poza tym , za to my z T slabo: nos glowa gardlo, T jeszcze na zoladek sie skarzy :/

wydaje mi się, że cyknęłam im fotkę, może dziś zgram zdjęcia, tak sobie codziennie obiecuję... dobrze, że u Mai nic więcej się nie rozwinęło, a Wy się kurujcie z T!!!
ja z chęcią teraz bym się spakowała i z Wami spotkała:tak::-)

ps. dziewczyny ja już pomału myślę o urodzinach Emi. Ponieważ gadzinka chce dzieci na urodzinach - robimy jakby dwa razy - wpier dla rodziny, potem dla małej grupki znajomych sąsiadów z dziećmi, raptem 3 pary. Kogoś może zdziwić, że robimy też dla dzieci, mój M też był w szoku jak to zaproponowałam, ale te książeczki, które akurat mamy o urodzinach - tak właśnie je przedstawiają - nie że dziadkowie przyjdą, rodzina, nie, tylko właśnie dzieci, a że Emi ma trójkę 'ulubionych' dzieci u nas na placu zabaw to swierdziliśmy czemu nie? tym bardziej, że z tymi sąsiadami bardzo dobrze się dogadujemy.
Na pewno nie będziemy kupowali dwóch tortów, dlatego pomyślałam, że jak przyjdą sąsiedzi z dziećmi to taki 'tort' bym zrobiła:
Healthy Watermelon Cake | DIY Cozy Home
co Wy na to? dobry pomysł?
z myślą o dzieciach chce też zrobić lody bananowe, wiadomo na stole będą owoce, co do owoców to znalazłam również fajne pomysły na ich serwowanie
Shabby Chicks. . .happy little things: Summer Fun or Cures for Cabin Fever..... - pośrodku strony, w wafelkach lodowych, czad!
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998594_562888860430401_622915655_n.jpg
Service Unavailable - pośrodku strony w foremkach na babeczki

Ostatnia edycja:
faktycznie faaajne! ja już kupiłam zestaw z Myszką Minni na babeczki (robię z chlebka bananowego tylko w formie babeczek): foremki na babeczki z chorągiewkami;-)
wiadomo jakaś sałatka i na pewno mini pizzerki z ciasta francuskiego
i ten pomysł też mi się podoba
Firework Ice Cream Cone Cupcakes

właśnie M mi napisał, że Jego siostra kupiła Emi... perkusje:shocked2::shocked2::shocked2:

Ostatnia edycja:
dziewczyny.. o co chodzi z tymi Zdobyczami na bb?? dostałam miliard przedziwnych wiadomości. Wy też to macie?

reklama
Do góry