reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

hej hej
hmmm andariel jakie babeczki tescowe...? a te podzielne to jakie? no ja na razie myślę, co by tu zrobić, żeby się nie narobić buahahahaha astma...........?
Madzioolka no ładnie z tym przedszkole...;-)
martuś zdrówka kochana dla Kacperka!!!

reklama
hah felka i ja tak kombinuje, tym bardziej ,że mamy chrzciny niedlugo i tak kręce i wymyślam,żeby samo sie jakoś zrobiło:-D

ku..........a jego............m....................ć

zgubiłamkluczyki od samochodu, jużdawno powinnam być z malym u lekarza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hejka!
Witam się z nad śniadania. U Nas po wymiotach jednorazowych Ninki cisza i spokój. Ogólnie ok, poza tym że Nina 3 dzień chodzi i wyje, ale przypuszczam że to od zębów - 3 dwójki na raz się cisną. Aczkolwiek wytrzymać się nie da... dobrze, że od 15tej mnie już nie ma. Auta nadal nie ma i nie powiem co mnie już bierze z tego powodu :mad::mad::mad::mad: codziennie wydzwaniam po kilka razy czy zaczynają coś robić, od pn.zamawiają silnik, przy czym kilka razy już słyszałam, że zamówiony, a dzisiaj dopiero po niego pojedzie... ręce opadają!!!
Co do ur. Tymka, to bieda w tym roku :-( w związku z tym, że czerwiec jest mscem przeprowadzkowym, to ani czasu, ani kasy... i nie wiem jak to ogarnąć. Chyba zrobię 7.06.takie mega skromne dla rodziny, a prezent dostanie w późniejszym czasie. Trudno, życie...

Andariel to nie tylko o włosy chodzi. Ogólnie, oczy, usta... wszystko i naprawdę masz taką anielską urodę :-) tylko nie myślcie, że jestem jakimś zboczuchem haha to fajnie, że dzieciaczki pochodzą razem do przedszkola :-) zawsze to raźniej.

Felka świetne pomysły ur. Pewnie coś wykorzystam. Kiedy zdjęcia Ciotka?

Marta współczuje choróbsk! A z kluczykamy zawsze tak jest jak się człowiek cieszy. Mówią, że diabeł ogonem nakrył, a jak dla mnie to się po prostu straciły haha :-D

Jak reszta?

zboczuszku:-p :cool2:wczoraj wieczorem byłam na zumbie i jak wróciłam to zaległam w wyrku i nie miałam siły palcem ruszyć, M coś chciał ale Go skutecznie odstraszyłam:-D także fotki może zgram dzisiaj... niemożliwe - Ninka marudna..? na zlocie to nawet nie czułam, że Ninka młodsza od naszych szkrabów - taka samodzielna i bezproblemowa dziewcyznka:tak: i nie zachwalaj tak andariel, bo nie dość, że mądra, oczyta to jeszcze piękna...:oo2:...:-D
marta mam nadzieję, że klucyzki się odnalazły!

Ostatnia edycja:
martuś spokojnie - a moglas je zgubic gdzie poza domem ?

matko urodzinky benka brak weny totalnie i czasu - wyrodnam co ? ale musze dzis zamowic jakies ozdoby i pierdzielniki :happy2: moje urodziny jakos kiedys mnie bardziej cieszyly niz mojego dziecka :p moze dlatego ze to nie ja dostaje prezenty? :confused:

reklama
martus spokojnie, kiedy ostatnio je widziałaś? gdzie odkładasz?
ironia no przecież może Ci się nie chcieć! ale co do intencji - prezenty - to jesteś wyrodna buahahahaa:-D

Do góry