reklama
andariel
mama super dwójki :]
Wita się "mądra i oczytana" (Felkaa
)
Biedny Sz., teraz się będzie tłumaczył. Było nic nie pisać i miałby święty spokój;-)
asinka - ale pojechałaś z komplementami, jacie. Nie wiem co napisać bo nie potrafię ich przyjmować
i nie wiem dlaczego akurat mam taką "niesamowitą urodę"- czy chodzi Wam o kręcone włosy? Bo akurat przez te hery to nie raz beczałam w szkole - podczas gdy inne koleżanki mogły mieć super odjazdowe fryzury "z pazurem", ja miałam okalające gębę loki jak u aniolka - porzygać się idzie. Ale już mi przeszło i przestałam z nimi walczyć;-)
moon - akcja "lustro" intrygująca
fajowow z p-lem i rozumiem obawy o nastroje dyrki - nasze doświadczenie pokazuje, że może zmieniać decyzje wg swego "widzimisie". Dlatego wzięłam jej decyzję na piśmie (powiedziałam, że muszę mieć w łapce jakąś pisemną podkładkę, bo na razie widzę tylko imię dziecka na liście nieprzyjętych) i teraz już może sie wypchać
kati - jak tam u Was???
Ja również chętna na nastepny zjazd, juz zapowiedziałam to M. - i może tym razem będzie bliżej mnie, hehe.
A w końcu Wam nie mówiłam, że ta babka z Libry zaproponowała nam jeden kolejny dzień GRATIS, byśmy skorzystali choć trochę z pogody
może dlatego, że "miłość jej życia" jak się okazuje jest również z Gorzowa i babka jakiś sentyment poczuła. No ale nie skorzystaliśmy - i tak nam się ten wypad przedłużył.
Nina dziwnie pokasłuje. Na tej ostatniej wizycie u alergologa w Wawie lekarka stwierdziła, że moze się u niej astma pojawić (!!!!) i kazała obserwować, więc teraz już wszystkiego się spodziewam. Oby nie. Tylko kurcze przedszkole ją omija, a ćwiczą teraz piosenki i wierszyki na występy z okazji dnia matki i ojca. Czyzby miały ją ominąć
asinka a jak u Was z wymiotami? Czy może przeoczyłam...zaraz luknę.
Madzioolka - nie dawajcie się!
)
wyjatkowo niefortunne sformułowanieSz.napisał mi smsa rano: dzień dobry. Miłego dnia życzymy. I teraz się zastanawiam z kim mi tego życzy :what::what:
Felka jak był ten tekst, bo był przekozak![]()
Biedny Sz., teraz się będzie tłumaczył. Było nic nie pisać i miałby święty spokój;-)asinka - ale pojechałaś z komplementami, jacie. Nie wiem co napisać bo nie potrafię ich przyjmować
i nie wiem dlaczego akurat mam taką "niesamowitą urodę"- czy chodzi Wam o kręcone włosy? Bo akurat przez te hery to nie raz beczałam w szkole - podczas gdy inne koleżanki mogły mieć super odjazdowe fryzury "z pazurem", ja miałam okalające gębę loki jak u aniolka - porzygać się idzie. Ale już mi przeszło i przestałam z nimi walczyć;-)moon - akcja "lustro" intrygująca
fajowow z p-lem i rozumiem obawy o nastroje dyrki - nasze doświadczenie pokazuje, że może zmieniać decyzje wg swego "widzimisie". Dlatego wzięłam jej decyzję na piśmie (powiedziałam, że muszę mieć w łapce jakąś pisemną podkładkę, bo na razie widzę tylko imię dziecka na liście nieprzyjętych) i teraz już może sie wypchać
kati - jak tam u Was???
Ja również chętna na nastepny zjazd, juz zapowiedziałam to M. - i może tym razem będzie bliżej mnie, hehe.
A w końcu Wam nie mówiłam, że ta babka z Libry zaproponowała nam jeden kolejny dzień GRATIS, byśmy skorzystali choć trochę z pogody
może dlatego, że "miłość jej życia" jak się okazuje jest również z Gorzowa i babka jakiś sentyment poczuła. No ale nie skorzystaliśmy - i tak nam się ten wypad przedłużył.Nina dziwnie pokasłuje. Na tej ostatniej wizycie u alergologa w Wawie lekarka stwierdziła, że moze się u niej astma pojawić (!!!!) i kazała obserwować, więc teraz już wszystkiego się spodziewam. Oby nie. Tylko kurcze przedszkole ją omija, a ćwiczą teraz piosenki i wierszyki na występy z okazji dnia matki i ojca. Czyzby miały ją ominąć

asinka a jak u Was z wymiotami? Czy może przeoczyłam...zaraz luknę.
Madzioolka - nie dawajcie się!
andariel
Wyglada cudnie, tylko bałabym się okrutnie, że ta cała masa nie będzie się trzymała arbuza.Na pewno nie będziemy kupowali dwóch tortów, dlatego pomyślałam, że jak przyjdą sąsiedzi z dziećmi to taki 'tort' bym zrobiła:
Healthy Watermelon Cake | DIY Cozy Home
co Wy na to? dobry pomysł?
W sumie to ja muszę pomyśleć co przynieść do grupy p-lnej Ninki, bo ustaliłam już z panią-opiekunką, że jakieś mini-pożegnalny poczęstunek chcę zrobić. A moze babeczki - podzielne. Tylko czy mi wyjdą

andariel
Od tych babeczek tescowych jednak mnie skład odrzuca - naprawdę sporo tam świństwa. Jeszcze żebym miała pewność, że moje dziecię nie pożre na raz 5...ale pewnie tak by było;-)
andariel
Mniammmm
Moje Wypieki | Babeczki cytrynowe
Moje Wypieki | Babeczki cytrynowe
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Dziewczyny ale dalam ciala: myslalam ze dzis jest w p-lu spotkanie dla rodzicow, popatrzylam na rozpiske juz w drodze do a tam 20 maja :/ jestem wsciekla na siebie :/ jutro zadzwonie ale to juz nie to samo:/
andariel
Madzioolka - ups;-) Na pocieszenie napiszę, że nas na spotkaniu organizacyjnym w P.też nie będzie, na dodatek nasi znajomi, ktorzy mieli w nim uczestniczyć, również nie mogą, tak więc nikt nic nie będzie wiedział. Trzeba się będzie dowiedzieć "we własnym zakresie" i już.
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Uu no to tez slabo. A NiL beda chodzic razem do p-la? Ninka juz chodzila do p-la gdy mieszkaliscie wczesniej w pruszkowie?
Mi sie moze lekko sfarci bo wykukalam dzis ze na naszym osiedlu mieszka dziewczynka ktora bedzie z Maja w grupie (poznana na zajeciach adaptacyjnych) i mamy wspolny plac zabaw wiec juz pomijajac info ze spotkania dla rodzicow to fajnie jak Maja bedzie miala blizsza kolezanke w poblizu
Mi sie moze lekko sfarci bo wykukalam dzis ze na naszym osiedlu mieszka dziewczynka ktora bedzie z Maja w grupie (poznana na zajeciach adaptacyjnych) i mamy wspolny plac zabaw wiec juz pomijajac info ze spotkania dla rodzicow to fajnie jak Maja bedzie miala blizsza kolezanke w poblizu
andariel
Madzioolka - nie, Ninka nie miała okazji uczęszczać do p- la w P.gdyż nie została przyjęta jako 3-latka
Dopiero jako 4-latka poszła w G. A teraz z racji obowiązku odbycia rocznego przygotowania przed szkołą, należy jej się miejsce - wedle meldunku. Leo przyjęty do tego samego p-la, więc rok pochodzą do tej samej placówki
Kurka, jak już się zabrałam za zgrywanie fot ze zlotu, to bateria zdechła i nici z tego
Marta - a jak u Was - sytuacja opanowana zdrowotnie?
Nina chrypi - chyba jednak gardłowa sprawa się wykluła, ech.
Dopiero jako 4-latka poszła w G. A teraz z racji obowiązku odbycia rocznego przygotowania przed szkołą, należy jej się miejsce - wedle meldunku. Leo przyjęty do tego samego p-la, więc rok pochodzą do tej samej placówki
Kurka, jak już się zabrałam za zgrywanie fot ze zlotu, to bateria zdechła i nici z tego

Marta - a jak u Was - sytuacja opanowana zdrowotnie?
Nina chrypi - chyba jednak gardłowa sprawa się wykluła, ech.
reklama
hej
u mnie dół masakryczny, mały okropnie chory. dzięki Bogu mam znajoma lekarkę to pojechałam do niej prywtanie we wtorek i powiedziała,co jak jak małemu dawac i corobic( niestety z pewnych względów nie moge sie wypisać z mojej przychodni
na szczęście dziś jest moja pediatra to idziemy osłuchać małego. Kacepr płacze w nocy, wstaje o 5.....do tego moja siostra i siostra K maja problemy, ja sama mam też kilka rzeczy, które się zlóżyły na kupę i chodze jak struta, wczoraj nawet lekcje odwołałam i sie nie odzywamy sie z K do siebie. To tak u mnie w skrócie
Dobrze chociaż,że u was lepiej niz u mnie....
też już zaczęłąm się zastanawiać nad urodzinami,na razie średnio mi idzie organizacja. na pewno chcę,żeby Norbert ze mną jak najwięcej przygotowywał i zrobimy kolorowe kruche babeczki
andariel a może właśnie najdzie was na "miłowanie" w ten wolny czas z mężęm:-)
felcia super pomysł z urodzinami dla dzieci, ja dominice robię od 2 latek chyba, do tej pory spotykamy sie z mamami na ich urodziny i bardzo lubie te spotkania
idę coś ogarnę, bo u mnie juz nie ma nieładu artystycznego tylko prawdziwy syf w domu,aż mnie podrzuca,bo nie mam kiedy tego posprzątać:-(
u mnie dół masakryczny, mały okropnie chory. dzięki Bogu mam znajoma lekarkę to pojechałam do niej prywtanie we wtorek i powiedziała,co jak jak małemu dawac i corobic( niestety z pewnych względów nie moge sie wypisać z mojej przychodni
Dobrze chociaż,że u was lepiej niz u mnie....
też już zaczęłąm się zastanawiać nad urodzinami,na razie średnio mi idzie organizacja. na pewno chcę,żeby Norbert ze mną jak najwięcej przygotowywał i zrobimy kolorowe kruche babeczki
andariel a może właśnie najdzie was na "miłowanie" w ten wolny czas z mężęm:-)
felcia super pomysł z urodzinami dla dzieci, ja dominice robię od 2 latek chyba, do tej pory spotykamy sie z mamami na ich urodziny i bardzo lubie te spotkania
idę coś ogarnę, bo u mnie juz nie ma nieładu artystycznego tylko prawdziwy syf w domu,aż mnie podrzuca,bo nie mam kiedy tego posprzątać:-(