Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)
wyjatkowo niefortunne sformułowanieSz.napisał mi smsa rano: dzień dobry. Miłego dnia życzymy. I teraz się zastanawiam z kim mi tego życzy :what::what:
Felka jak był ten tekst, bo był przekozak![]()
Biedny Sz., teraz się będzie tłumaczył. Było nic nie pisać i miałby święty spokój;-)
i nie wiem dlaczego akurat mam taką "niesamowitą urodę"- czy chodzi Wam o kręcone włosy? Bo akurat przez te hery to nie raz beczałam w szkole - podczas gdy inne koleżanki mogły mieć super odjazdowe fryzury "z pazurem", ja miałam okalające gębę loki jak u aniolka - porzygać się idzie. Ale już mi przeszło i przestałam z nimi walczyć;-)
fajowow z p-lem i rozumiem obawy o nastroje dyrki - nasze doświadczenie pokazuje, że może zmieniać decyzje wg swego "widzimisie". Dlatego wzięłam jej decyzję na piśmie (powiedziałam, że muszę mieć w łapce jakąś pisemną podkładkę, bo na razie widzę tylko imię dziecka na liście nieprzyjętych) i teraz już może sie wypchać
może dlatego, że "miłość jej życia" jak się okazuje jest również z Gorzowa i babka jakiś sentyment poczuła. No ale nie skorzystaliśmy - i tak nam się ten wypad przedłużył.
Wyglada cudnie, tylko bałabym się okrutnie, że ta cała masa nie będzie się trzymała arbuza.Na pewno nie będziemy kupowali dwóch tortów, dlatego pomyślałam, że jak przyjdą sąsiedzi z dziećmi to taki 'tort' bym zrobiła:
Healthy Watermelon Cake | DIY Cozy Home
co Wy na to? dobry pomysł?

Dopiero jako 4-latka poszła w G. A teraz z racji obowiązku odbycia rocznego przygotowania przed szkołą, należy jej się miejsce - wedle meldunku. Leo przyjęty do tego samego p-la, więc rok pochodzą do tej samej placówki