Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a mnie sie nic nie tworzy zadnej siary , a kiedy w ogole sie pojawia? czasami tylko widze na sutkach takie coś co codziennie zmywam nie wiem jakby cos zaschnięte może to to?![]()
a torcik robie dwa spody biszkoptowe w srodku krem smietankowy z kawałkami czekolady na wierzch biała polewa, czarną polewą srpóbuję zrobić paseczki i przystroje opłatkowymi kwiatuszkamijak sie uda to zrobie fotke...chociaz ostatnie wszystko mi z rak leci :-)
a galaretkowiec to robie tak: *w sumie pierwszy raz tez nie wiem czy sie uda*
galaretki dodaje do mleka z zelatyna do foremki i zqastyga toi sa takie kolorowe galaretkowe kadraciki z mleczku
![]()
uwielbiam 
. Wiara czyni cuda. Dzis przeczytalam historie kolezanki, nikt nie dawal szans, a jednak mimo wszystko udalo sie i ma zdrowego synka. Bedzie dobrze tylko mocno w to wierz i sie absolutnie nie poddawaj.
Także na dziś mam gołąbki w sosie pomidorkowym - pychota mniammmmmmmmmm...gołąbeczki się grzeją w sosie pomidorowym. ALe jestem głodna! Tylko do pracy mi się nie chce jechać, znowu 20 km pokonam w 1,5h. grrrr