reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Mój mąż miał wczoraj urodziny :-)
Prezent nie doszedł, krem tortowy nie chciał zgęstnieć, ale w końcu wszystko się udało :-)
P1120249a.jpgP1120251a.jpgP1120255a.jpg

[coś mi się pierniczy dodawanie zdjęć :/]

Załączniki

• P1120259a.jpg
    P1120259a.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 40
  • P1120247a.jpg
    P1120247a.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 38
reklama
zolza piękny torcik-zapewne własnego wyrobu ;-) Jaki był w środku??Coś a'la ciasto WZ...????Wygląda naprawdę mega apetycznie!!
Sto lat dla męża...a ile tam świeczek na torciku miał bo nie mogę się doliczyć?? :-p

Katamisz, dziękuję :-) Ciemny biszkopt, masa budyniowa z orzechami, całość polana roztopioną czekoladą [coś mało jej było i boki kiepsko wyszły, ale ogólnie fajnie wyszło ;-)] a świeczek 27 - o rok jest ode mnie młodszy.Zawsze leciałam na starszych, a wyszłam za młodszego i... za nic bym go nie zamieniła! :-D

uhmmmm pychaaaaaa...nic więcej nie mów na temat tego tortu...ale pyszny był ?????????? ;-):-p

A to Ty w moim wieku jesteś...rocznik 83 :tak: Wiesz nie istotne czy jest młodszy a Ty starsza, najważniejsze co ma w głowie!!Mój 2 lata starszy ode mnie a czasem mam z nim jak z dzieckiem!! ;-)

hehe widze ze spodobały się wam wyczyny mojej teściowej hehe ;))
a największy ubaw z tego wszytkiego miał tata :-D teraz juz mi nie da spokoju hehe

my dziś rano skoczyliśmy na badania :) zrobiłam blok i chłodzę galaretki do galaretkowca, a wieczorem zrobię tort bo jutro M ma urodzinki ;) matko juz 26...ale tez czas leci !

mnie dalej trzyma paskudne przeziębienie :(

zołza
- piekny torcik zrobiłas !

a ja wczoraj kupiłam młodemu piękny smoczek z narysowanym małym smokiem w koronie ;)

WItajcie moje drogie!

Marta fajnie, że proszek dobry, będzie się miło uzywało;) Itrzymam kciuki za twoją tajemniczą ważną sprawę!! :))

Agatka od tego jest forum, żebyś mogła się użalać ile chcesz. Silna babka z ciebie, ja z takimi wiadomościami byłabym przerażona. Po prostu musi być dobrze!! Trzymam za was kciuki kochana!!!

Katamisz takie rzeczy to tylko w naszym kraju... żeby złodzieje kradli kaloryfer w środku zimy! Pewnie na złomie sporo warty, bedzie na flaszkę! Makabra...

Luksja bardzo dobrze zrobiłaś! Jak dobrze, że nie korzystam z komunikacji miejskiej. Słuchając takich opowieści trudno uwierzyć, że to się dzieje naprawde!!

Zołza torcik wygląda wspaniale i pewnie smakował jeszcze lepiej!! Mój jest 9 lat starszy a czasem jak dziecko... no ale cóż, mężczyźni nie mogą być doskonali:)

KUrcze, już o dawna tworzy mi się siara, ale od trzech dni co jakiś czas widzę mokrą plamkę na koszulce. To normalne? CHyba nie będę musiała nosić wkładek laktacyjnych w 6 miesiącu ciąży??

hehe widze ze spodobały się wam wyczyny mojej teściowej hehe ;))
a największy ubaw z tego wszytkiego miał tata :-D teraz juz mi nie da spokoju hehe

my dziś rano skoczyliśmy na badania :) zrobiłam blok i chłodzę galaretki do galaretkowca, a wieczorem zrobię tort bo jutro M ma urodzinki ;) matko juz 26...ale tez czas leci !

mnie dalej trzyma paskudne przeziębienie :(

zołza
- piekny torcik zrobiłas !

a ja wczoraj kupiłam młodemu piękny smoczek z narysowanym małym smokiem w koronie ;)

Dobry był pomysł którejś z dziewczyn na odesłanie jej śmieci z karteczką, że się prezent przydał :-p
A jaki torcik robisz i co to jest galaretkowiec??

Mój jest młodszy o 2 lata, ale ja zawsze na młodszych leciałam;))

:-D:-D:-D

uhmmmm pychaaaaaa...nic więcej nie mów na temat tego tortu...ale pyszny był ?????????? ;-):-p

A to Ty w moim wieku jesteś...rocznik 83 :tak: Wiesz nie istotne czy jest młodszy a Ty starsza, najważniejsze co ma w głowie!!Mój 2 lata starszy ode mnie a czasem mam z nim jak z dzieckiem!! ;-)

Święta racja :-)
A tort wyszedł super, ale dla mnie jednak zbyt czekoladowy - ja wolę lekkie, owocowo-śmietankowe, no ale ten był dla Tatusia Fasolka, więc przede wszystkim jemu miał smakowąc - i zdaje się, że przypasował mu nardzo ;-)

reklama
Witam

piękny torcik i musiał być bardzo dobry :)
ja też jestem rocznik '83 :):):) za to mój mężuś to rocznik '78 :)

ironia
bo jutro na pewno zapomnę 100 lat dla męża :)

Do góry