Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Misialina mam nadzieję, że jednak Cię to minie. Obserwuj się, stosuj do zaleceń, a będzie wszystko dobrze.Cześć dziewczyny
Cholera...boję się ze znowu będę miała zatrucie ciążowe...a na to się zanosi![]()
Dagamit dobrze, że wróciłaś. Ostatnio zastanawiałam się gdzie się podziewasz. Wiem jak to jest z tym naczytaniem się. Ja mam takie wątki na które wcale nie wchodzę właśnie żeby się nie nakręcać. Będzie wszystko dobrze, a i cukrzycy na pewno dasz radę. W końcu masz wielką do tego motywację!
Rozumiemdlatego na razie tłumaczę sobie, że to tylko podniesiony cukier a nie cukrzyca (to tak okropnie brzmi)! ;-)
Możesz prawoślaz, stodal, tantum verde - jeśli boli Cię gardło, na katar - euphorbium, sól morską. Jeśli katar zatokowy + mokry kaszel - sinutret.a ja dzis w lozeczku ...rozlozyłam sie na calego ;(
i czekam do poniedziałku moze gin cos powie co moge wziasc na kaszel![]()
Bardzo dobrze to nazwałaś - od wczoraj się tak czuję, jakby uchodziło ze mnie powietrze... ale staram się myślec pozytywnie! Dziękuję!Zeberrko gdzie Twój zarażający innych optymizm? Czuję, że uchodzi z Ciebie powietrze. Martwi mnie toLecę poczytać co tam na Twojej wizycie, bo nie dotarłam tam dzisiaj jeszcze... Głowa do góry i myśl pozytywnie!!!
Właśnie odpocząć, położyć sie i wyluzować, a jeśli mimo leżenia ciśnienie wzrośnie - IP. Trzymam kciuki!idę trochę odpocząć, bo nie wiem co zrobić żeby obniżyć ciśnienie... ?
oj to zdrówka biedaczko:-(a ja dzis w lozeczku ...rozlozyłam sie na calego ;(
i czekam do poniedziałku moze gin cos powie co moge wziasc na kaszel![]()
,ale my chyba możemy normalnieZołza brzmi smakowiceie (tyle ze dla mnie bez szpinaku bo nie jestem entuzjastka), tyle ze chce robic zapiekane w piekarniku bo nie bede stac w kuchni i smazyc wole w tym czasie plotkowac ze znajomymi:-)Ja robię roladki z farszem takim: pieczarki, por, podsmażone, doprawione, czasami też do tego daję szpinak. W środek wkładam pasek sera żółtego, wszystko zawijam, panieruję i smażę. Mniam! ;-)
Czytalam juz o tym artykół jakis czas temu na onecie. Co jakis czas to nowe rewelacje, raz karmic, raz nie karmic, a wg. mnie to rowniez i w karmieniu, jak zreszta we wszystkim, potrzebny zdrowy rozsadek. A ile karmiłas swojego synka bo ja Jule ok 11 m-cy, ale zaczelam jej podawac zupki i "inne" jedzenie cos ok 5 m-ca (chyba) tak wiec oprocz cyca miala rowniez normalne jedzonko.witam
wiece co dziś w "dzień dobry tvn" mówili o karmieniu piersią?ponoć brytyjscy naukowcy wymyślili,że karmienie tylko piersią przez 6 miesięcy może szkodzić dziecku.nie podawanie dziecku innych smaków może powodować u nigo anemię z braku żelaza i różne alergie
.
ja jakos karmiłam tylko moim mlekiem i nic mojemu dziecku się nie stało i teraz też nie zamierzam tego zmienić
Oj, dziewczynki, trzymam kciuki za Was wszystkie! nie dajcie sie choróbskom, przeziębieniom, cukrzycom, ciśnieniom - powodzenia i sił Wam życzę!