Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana przewidzieliśmy toZebrra - kiedy wyjeżdżacie do Zakopanego? Dzisiaj rano mówili w radiu, że w okolicach Piotrkowa była mega korek - mąż od razu powiedział: "Warszawka jedzie do Zakopca" :-) Ty też się Bidulko w swoim życiu namęczyłaś ze zdrowiem.
Moja teżNo Zeberrko znam to uczucieEdyta Bartosiewicz to moja idolka z nastoletnich czasów - okres buntu, samotności itp
Wszystkie jej piosenki znałam na pamięć hhhe do tej pory z łezką wspominam te melodie
Dziękuję Kochana, ale najwazniejsze, zeby nie było nudnoZebrra tyle w życiu przeszłaś, że obdarowałabyś swoimi przeżyciami niejedną osobę. Ale pewnie to miało ogromny wpływ na twoja obecną dojrzałość i doświadczenie... teraz możesz nam doradzaćMam nadzieję, że limit niemiłych historii dla ciebie już się wyczerpał!
Jestem po spacerku na dworze jest piękne słońce i troszkę mrozno...ogólnie pogoda super.
Myślałam ze tylko ja nie zwracam uwagi na te twardnienia, tzn zwracam ale zauważyłam ,że brzuch mi się napina jak się za bardzo najem i mam pełny pęcherz więc to dla mnie raczej logiczne że jest napięty bo skóra ledwo wytrzymuje takie przeciążenia :-)a brzuch twardnieje ale d kaszlu tez...ja sie nie przejmuje poki nie mam plamien nie ma sobie co tym głowy zawracac ;-)
przynajmniej wiem jakie później dziecku robić
a teraz chyba zrobię kopiec kreta bo jakoś naszło mnie na pichcenie jak nigdy więc muszę to wykorzystać :-)zazdrość zżera i mnieCzytałam jednak Zebrra, że uciekasz na tydzień do Zakopanego. No cóż ja też jestem w kręgu tych zazdrośnić co bardzo chciałby też się tam wybrać. Może chociaż jakąś ładną fotkę dla nas zrobisz zebyśmy mogły poczuć klimat?
:-) - kocham góry, ale mężuś nie podziela mojej pasji