Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie w sumie ten antybiotyk nie pomaga kaszle juz 3 tydziendo srody go biore a potem nie wiem co ale mam juz ochote sie połozyc i zdechnąć
((
kati dzięki.Dzisiaj też się muszę smakiem obejść bo jutro podobnie jak blusia mam obciążenie glukozą.
Dziękuję Izka. Wiem, że zdrowie to największa wartość, a już stanowczo za dużo poświęciłam go pracy, dlatego teraz bez skrupułów skończę co muszę i pożegnam się bez żalu.Witam w gronie mamuś dziewczynek :-) Życzę Ci, abyś jak najszybciej pozamykała swoje służbowe sprawy i z lekkim sercem odpoczywała w domu. Nic nie jest ważniejsze od zdrowia, pamiętaj :-)!
Cinamon u mnie też pojawiają się problemy z oddychaniem, tylko, że ja u siebie obserwuję takie trudności właśnie jak leżę i to bez względu na pozycję. Znów zaczynam mieć schizy czy to nie serce.ja dziś tylko podczytuje bo problemy z oddychaniem straszne.Cały czas leże i jest dobrze ale jak wstanę to jest źle.Moje dziecko na dodatek chyba się rozchoruje bo zaczyna się chrypka i maga marudzenie.Właśnie poszedł spać ale boje się że w nocy mogą być sensacje więc uciekam zaraz
Twardnieje mi brzusio i zdarza się że dość często. To bardzo dziwne uczucie i raczej mało przyjemne. Jednak ja jak część dziewczyn raczej staram się to ignorować, choć nie powiem żeby wcale mnie to nie niepokoiło. A twardnieje i napina się mocno niezależnie od pozycji.A Wam twardnieje brzuszek?Jak tak, to jak często?
Traschka w Sudety mam niedaleko. Często bywamy w Górach Sowich. Właściwie to generalnie w Sudetach bywamy często. Do Szklarskiej tak całkiem blisko nie mamy ale nie jest też za dalekoSetana ale z Wrocławia masz chyba niedaleko w Sudety? Nigdy tam nie byłam a tak chętnie bym je odwiedziła... Do Szklarskiej Poręby masz daleko?
Ironia już Ci dziewczyny pisały, nie bierze tej aspiryny, bo w ciąży nie wolno.dziewczyny A czy w ciazy mozna w ogole aspiryne? bo mi sie wydaje ze raczej chyba nie?
Blusia mam nadzieję, że to jednak nie półpasiec i że nic Ci nie grozi. Wypytajcie jednak lekarza co i jak.Dziewczyny, mam takie pytanie. D ma prawdopodobnie półpaścca. Piszę prawdopodobnie, bo typowym objawem jest swędzenie a to go nie swędzi, ale bardzo podobnie wygląda. Czy jeśli przechodziłam ospę to coś mi zagraża? Ale ze względu na ciążę trochę się martwię. Jutro pójdzie do lekarza, zobaczymy co stwierdzi, choć teściowa i szwagierka (która to przechodziła) mówią, że to raczej to.
Katamisz trzymam kciukaski za jutrzejszą glukozę i wspólne oglądanie Maleńkiej. Oby pokazała się tatusiowi w całej okazałościBadania mam robione w szpitalu więc myślę ,że muszą wiedzieć co robią.Jak dzwoniłam w środę do tej położnej to mówiłam jej ,że boję się złego samopoczucia po tej glukozie itd.Kazała mi się nie denerwować i powiedziała ,że wszystko będzie dobrze mam się niczym nie stresować i tyle.Mam wypić z letnią wodą i połową cytryny o 13,30 i na 14,30 jechać na wizytę.Trzymajcie mocno kciuki bo oprócz glukozy będę miała normalną wizytę z mierzeniem malutkiej i zobaczę ją jutro :-) tzn razem ją zobaczymy z moim D bo lekarz kazał nam przyjść razem w Walentynkiżeby mojemu D niedowiarkowi pokazać ,że nasza dzidzia to dziewczyna!!Bo w dalszym ciągu nie dowierza :-)