witam dzis jako pierwsza....wstalam przed corcia to sie spokojnie najadlam(bo to swietosc przeciez), pije kawe i buszuje po necie
mala jeszcze spi ufffffffff
trascha ucze ang od 3-latka po maturzystów i widze ze ta praca daje mi duze mozliwosci. niestety z muzyka mam tyle wspolnego ze lubie jej sluchac chociaz !!!! musze sie pochwalic ze z maluchami spiewam na calego
zawsze sie boje zeby ktos mnie nie uslyszal.a skrzypce...echhhh zawsze lubilam ich sluchac
misialina przegapilam twojego posta.....super ze wszystko dobrze
tez przegladam rozne miesiace...wrzesniowki przezywaja tak jak my niedawno i te mdlosci-ech okropienstwo....teraz styczniowki i lutowki na czasie. nam czas zleci tak szybko ze nie zauwazymy, chociaz dla mnie porod wywoluje prerazenie w oczach
madziolka przy takiej wadze to sobie faktycznie mozesz pozwalac i dogadzac
trascha ucze ang od 3-latka po maturzystów i widze ze ta praca daje mi duze mozliwosci. niestety z muzyka mam tyle wspolnego ze lubie jej sluchac chociaz !!!! musze sie pochwalic ze z maluchami spiewam na calego

misialina przegapilam twojego posta.....super ze wszystko dobrze
tez przegladam rozne miesiace...wrzesniowki przezywaja tak jak my niedawno i te mdlosci-ech okropienstwo....teraz styczniowki i lutowki na czasie. nam czas zleci tak szybko ze nie zauwazymy, chociaz dla mnie porod wywoluje prerazenie w oczach