reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

witam dzis jako pierwsza....wstalam przed corcia to sie spokojnie najadlam(bo to swietosc przeciez), pije kawe i buszuje po necie:) mala jeszcze spi ufffffffff
trascha ucze ang od 3-latka po maturzystów i widze ze ta praca daje mi duze mozliwosci. niestety z muzyka mam tyle wspolnego ze lubie jej sluchac chociaz !!!! musze sie pochwalic ze z maluchami spiewam na calego:-D zawsze sie boje zeby ktos mnie nie uslyszal.a skrzypce...echhhh zawsze lubilam ich sluchac
misialina przegapilam twojego posta.....super ze wszystko dobrze:)
tez przegladam rozne miesiace...wrzesniowki przezywaja tak jak my niedawno i te mdlosci-ech okropienstwo....teraz styczniowki i lutowki na czasie. nam czas zleci tak szybko ze nie zauwazymy, chociaz dla mnie porod wywoluje prerazenie w oczach:no:madziolka przy takiej wadze to sobie faktycznie mozesz pozwalac i dogadzac:angry:

reklama
Witam z rana znad miseczki owsianki z morelami i rodzynkami :-)

Antar
, trzymam kciuki, żeby Twój brzuszek się ogarnął, skurcze przeszły i żebyś się nie musiała martwić.

Witajcie

Mamusia a nie da rady coś pouścic z sukienki???Napewno bedzie dobrze.Ja miałam odwrotna sytuację,tuż przed ślubem drastycznie schudłam i sukienka opadla mi z bioder.Mama upieła gdzie nie gdzie agrafką i jakaoś poszło.

Antar Dobrze że się odezwałaś,niedobrze że macica Twoja jest taka niesforna. Dożo spokoju,relaksu i nie obejrzysz sie bedzie finał.Będzie dobrze.

Traschka zastanawiałam sie jak Twoja gra na skrzypkach działa na dzidziusia???Czy już wyczówasz reakcję na jego na dzwięki jaie wydaje ten instrument????Czy to jeszcze za wcześnie???Wiem że dzwieki muzyki działaja róznie na dzidiusie, ale z reguły uspakająco.
Ja wczoraj mieszałam takim mieszadłem w misce,miskę miałam na nogach tuż koło brzucha.Kiedy mieszadło obijało sie o naczynie w brzuchu zauważylam wielkie poruszenie w środku......widocznie nie spodobało się:no:

Tusen, nasze małe wrażliwce nie lubią hałasu - dokładnie tak samo moje dziecię reagowało w kinie ;-)

Lecę do pracy, zawieźć zwolnienie. Nie chce mi się, jak cholera, ale lepiej teraz, niż w godzinach szczytu :-p

dziewczyny no chyba oszalałyście! Nie wolno tak dużo pisać kiedy mnie nie ma... potem musze tyle nadrabiać, strasznie to niekoleżeńskie! :)))
:-D
i się witam.
mamuśka do soboty myslę,że wejdziesz,gorzej może byc z siedzeniem, i w ogóle najlepszego na nowej drodze życia:tak:
ja zaraz zmykam do biblio,bo wczoraj uświadomiłam sobie,że moje dziecko nie zna bajki o "czerwonym kapturku"...

mam pytanie do was:
mam od pryw gina skierowanie na krew i mocz,ale chciałam je wziąć z nfz,ale musze iść do obcego lekarza,bo do starego już nie chodzę.co ja mam mu powiedzieć?
że chodze pryw. a płacę składki i chciałabym,żebym mi dał te skierowanie czy jak?bo na pewno się mnie zapyta skąd się wzięłam?

Justynka, myslę, ze na pewno nie powinnaś mówić, że chodzisz prywatnie i przychodzisz tylko po skierowanie. Powiedz po prostu, że zmieniłaś lekarza, ze jesteś u niego pierwszy raz i chciałabyś, żeby prowadził Ci ciążę. Pewnie będzie chciał, zebyś pokazała poprzednie badania i zleci Ci nowe :)

reklama
no nie wiem.jakoś u nas się tak nie robi,gościu pewnie myśli,że skoro stać mnie na niego prywatnie to stać mnie na parę groszy za badania.....z reszta raczej u nas tak nie robią.każdy jak już załatwia to właśnie na inny sposób,a jego nie obchodzi skąd mam badania,byle że są.
poza tym,wstydziłabym się:zawstydzona/y:

Do góry