Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe ano ano...niemiecki dj który łaczy cygańską muzyke z bałkańską - niezła mieszanka![]()
chociaż nigdy nie zapomne jednego zespołu który pochodził z niemiec śpiewał po rosyjsku żydowski gotyk ;-)

No kochana, to spore wyzwanie przed Tobą - nie spotkałam się jeszcze z takim strojem :-)
Prenatal brałam na początku, bo pozostał mi jeszcze po poprzedniej ciąży, jednak teraz brałam Femibion Natal z DHA, a one starczają tylko na miesiąc :-( Może teraz takie wezmę:
Feminatal N, tabletki, 60 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie Starczą na 2 miesiące a później znowu bym kupiła te z DHA.
i to takie obrzydliwe jak z tranu....A po Pregnie Plus jest ok, zobaczymy jak hemoglobina, bo na Femibionie leciała na łeb na szyję...spoko.Ja też kiedyś mocno się wystraszyłam że kompa zepsułam .Nawet go wtedy wyłączyłam i zastanawiałam się na kogo zrzucić winę za zepsucie.
No jak pisałam uciekam spać.No to karaluchy pod poduchy!!!
a na co do kina chcecie iść?
Też bym się wybrała ale dalej jestem chora .Zresztą musze remontu pilnować ech