Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zołza czyś ty normalna? tyle robić z rana?![]()
:-)czesc odebralam wyniki, lae na prawde niewiele z nich rozumiem. dzwonilam oczywiscie do gina kazał przyjechac w poniedzialek. N apytanie czy mam sie martwic nie potwierdzil, ani nie zaprzeczył. Stwierdzil ze bede musiala sie chyba przejechac na konsultacje do szpitala zakaźnego. Spodziewalam sie ze moze tak byc, ale znowu becze:-(
Sorry, ale poki co nie mam siły nadrabiac i cyztac tego co pisałyscie, moż później

dosłownie to ja też jeszcze u siebie nie widziałam, ale ostatnio zauważyłam, że mój czarny stanik od wewnątrz ma niezłe biało-żółte plamki akurat mniej wiecej tam gdzie są sutki, dlatego zastanawiam się jak z tym jest u Was
śliczne!

Ale i tak dla mnie była śliczna.Chwilę potem biegłam do kogoś na wesele w czerwonych szpilkach i sukience obcisłej w czerwone tulipany i byłam mega dumna z siebie, że tak szybko schudłam!!
Masakra co za sny...A my dziś coś nie mogliśmy spać... Mężowi o 6.30 zachciało się czułości... No i obudziliśmy Nasze Dziecię...
A teraz się odgrywa bo dostaje mega kopniaki :-) ale uwielbiam je więc wcale mi to nie przeszkadza! ;-)
Witajcie.
Jestem przerażona, za oknem z 10 cm śniegu i ciągle sypie( A ja już balkon na wiosnę wysprzątałam! Nienawidzę zimy.
Jadę dziś do siostry pomóc w przeprowadzce, postaram się nie przeciążać
Zołza ta rura to znak, że czas odpocząć. Nie mozna codziennie sprzątać kochana![]()
Miałam dzisiaj piękny sen...Śniło mi się ,że urodziłam Grację praktycznie bez bólowo i strasznie szybciutko.Pamiętam jak całowałam ją w to malutkie delikatne i pachnące czółko.Miała czarne włosy po bokach a czóbek głowy jakby łysy...Ale i tak dla mnie była śliczna.Chwilę potem biegłam do kogoś na wesele w czerwonych szpilkach i sukience obcisłej w czerwone tulipany i byłam mega dumna z siebie, że tak szybko schudłam!!
Masakra co za sny...