• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

witam wiosennie
Słonko, nie rycz, ja też byłam na konsultacji - to nic nie znaczy! Jest ok. Bądź dobrej myśli, bo denerwujesz dzidziolka swojego! Będzie dobrze, zobaczysz! :happy2:
Byłas na konsultacji w sprawie cytomegalii? Jakie mialas wyniki?

i zjadłam mega porcję, a potem jak się zważyłam to....się załamałam....przytyłam już 15,5 kg a jeszcze 11 tygodni ciąży :-(
Jedz i po prostu nie stawaj na wage. Kochana przy trojce dzieci nawet sie nie obejrzysz jak zzucisz te nadrobione kg z ciazy i jeszcze pewnie pare dodatkowych.

Ja tez wczoraj zaliczyłam lody w Mc z polewa karmelowa- uwieeeelbiam:-)

Zawsze królowała ciepła karmelowa
Jejku nawet mi nie przypominaj bo zachwile chyba do samochodu wskocze i pojade

Zgadzam się z Koleżanką - posiew trzeba zrobić i antybiogram, a nie na ślepo cały czas, bo się wykończyć można...

Witam Was.
Śniło mi się dzisiaj, że urodziłam siłami natury wielką córę - 72cm i się martwiłam,że ciuszki na 62 i 68 się nie przydadzą... No i że mała będzie ubierana w chłopięce ciuszki, bo miał być syn :-p Więc pewnie urodzę ślicznego małego chłopaczka ;-)
Ja tez czasem mam podobne sny. Jak bylam w ciazy z Jula to sniło mi sie ze urodzilam dziecko, ktore juz siedzialo, mialo, zęby i mowilo. Skwitowałam to we snie do kolezanki ktora byla ze mna na porodówce "wiedzialam ze urodze geniusza":-D. Natomiast w tej ciązy, jakos niedawno, snilo mi sie ze uordzilam dzieciaczki, ktore juz raczkowały:-D.

Traschka kurcze współczuje tych choróbsk, moze jak sie cieplej juz zrobi na dobre to bedzie lepiej:tak:.

M. przyznał mi sie w piatek ze zadzwonil do mojego gina odnosnie tych moich nieszczesnych badań, a ten go przede wszystkim opiepszył i mnie dzis tez ma opiepszyc. Kazał wyłaczyc internet, zebysmy juz nic wiecej nie czytali. Chyba jakiegos ptysia kupie zeby mi sie bardzo nie dostało:-D

reklama
Witajcie w przepiękny wiosenny dzień, :-) miałam wczoraj zakręcony dzień a potem trochę poschizowałam bo mały sie mało ruszał, ale on zawsze taki leń weekendowy... stracha mi narobił, jem śniadanko i idę poczytać co sie działo w niedziele u was pa

aleśta się napisały....
u mnie dziś słonecznie,nawet ciepło,więc w południe będzie jeszcze lepiej.
przedszkole mam tylko przejść przez ulicę i ledwo wróciłam do domu.tak się zmachałam,że nie mogłam złapac tchu i myślałam ,że zwymiotuję,a szłam bardzo powoli:szok:,co będzie do czerwca?

wróciły tez bóle głowy....
za to wszystkim koleżankom podoba się wózek i ta cenaaa całe 132,50:-D+śpiworek o wartości 100 zł.ale mi się udało.

musze iść dzisiaj kupić buty dla Antka,100 zł trzeba szykować....

Byłas na konsultacji w sprawie cytomegalii? Jakie mialas wyniki?

Ja tez czasem mam podobne sny. Jak bylam w ciazy z Jula to sniło mi sie ze urodzilam dziecko, ktore juz siedzialo, mialo, zęby i mowilo. Skwitowałam to we snie do kolezanki ktora byla ze mna na porodówce "wiedzialam ze urodze geniusza":-D. Natomiast w tej ciązy, jakos niedawno, snilo mi sie ze uordzilam dzieciaczki, ktore juz raczkowały:-D.

Ja miałam konsultację w sprawie toxo - okazało się, że moja gin. źle zinterpretowała wyniki - dlatego warto się wybrać na konsultację jak najszybciej, żeby oszczędzić sobie nerwów!

A propos Twojego snu i małego geniusza - boskie :-D :-D :-D

przedszkole mam tylko przejść przez ulicę i ledwo wróciłam do domu.tak się zmachałam,że nie mogłam złapac tchu i myślałam ,że zwymiotuję,a szłam bardzo powoli:szok:,co będzie do czerwca?

za to wszystkim koleżankom podoba się wózek i ta cenaaa całe 132,50:-D+śpiworek o wartości 100 zł.ale mi się udało.

Ha ha, cena wyśmienita - gratuluję :-)

A co do zmęczenia - mam podobnie, musimy po prostu przetrwać...

Cześć Brzuchatki W PIERWSZY DZIEŃ WIOSNY!!!!!
To pora roku w której większość z nas powita dzidziolki swoje, kilka też pewnie już latem.
Piękne sloneczko dziś w Szczecinie i ma być 13 stopni! Wybiorę się potem na mały spacerek, szkoda że sama, bo M do 22 w pracy.
Dziś planuję też posegregować i policzyć ubrankja dla Julci...wreszcie mam skończoną mega szafę u Dominiki w pokoju więc jest gdzie układać ubrania.
Życzę wszystkim Miłego i Słonecznego Dnia!!!!

reklama
Coś czytam, ze wczoraj smyki od Misialiny i Katamisz też takie niemrawe jak mój - po prostu też miały weekend :-)
Marta zdrówka dużo dla Ciebie
Mysia zdrówka dla Twojego Filipka niech go bardzo nie swędzi
Agatka takie skurcze to ponoć norma w takim okresie ciąży, organizm przygotowuje sie do skurczy porodowych
zołza współczuje ci tej akcji rano, ja jestem ogólnie taka niezdara a w ciąży do potęgi :biggrin2:
Aaga widzisz my mówiłyśmy to samo :biggrin2:
Justynka super okazja :biggrin2:
Doris koniecznie wybierz sie na spacer w tak piękna pogodę i nie przepracuj sie :biggrin2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry