alijenka
Mamcia Nataszki :))
oj tam oj tam zaraz chlopczyca a co dziewczynka nie moze nosic koloru niebieskiego !!!!Ja na całe szczęście mam jeszcze wszystko po synku:-) A jak będzie córka to jak chłopczyca będzie ubierana![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tam oj tam zaraz chlopczyca a co dziewczynka nie moze nosic koloru niebieskiego !!!!Ja na całe szczęście mam jeszcze wszystko po synku:-) A jak będzie córka to jak chłopczyca będzie ubierana![]()
Nie lubię niebieskiego i syn nie ma ubrań w tym kolorze. Prędzej czerwień, brąz i czarny![]()
ja też wszystko trzymam, wiele rzeczy jest w kolorach neutralnych a zawsze też sporo ubranek dostaje się w prezencieJa na całe szczęście mam jeszcze wszystko po synku:-) A jak będzie córka to jak chłopczyca będzie ubierana![]()
no właśnie... 9tego mam wizytę u gin to poproszę o inną wersjęYousta ja mam dowcipną bo ta pod język podobno powoduje jeszcze większe mdłości![]()
dziewczyny a wyobrażacie sobie, co się będzie działo, jak już porodzimy?? to dopiero będzie milion pytań, czy kupa ma dobry kolor i konsystencję, czy nie za często/rzadko je, czy dobrze przybiera na wadze, czy za długo/za krótko nie śpi czy nie za często płacze i milion jeszcze innych problemów![]()
i to pewnie będą nocne pogaduchy bo w dzień będziemy odsypiaćhahaha dokladnie, zapewnie tak bedzie !!! no ja zostaje wrzucona na gleboka wode nie mam nikogo kolo siebie kto mi pomoze, bede sama musiala sobie dawac rade i to z pierwszym dzieciatkiem, takze zapewnie mi sie przydacie :-) chociaz na Was bede mogla liczyc :-)
i to pewnie będą nocne pogaduchy bo w dzień będziemy odsypiaćZ jednej strony Ci zazdroszczę tej"samotności" bo jak zrobisz tak będziesz miała. Ja mam rodziców i teściów w obrębie ok 0,5 km i już się boję nachodzenia bądź wciskania nosa (mimo, że moja mama do takich nie należy...)