reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
My powiedzielismy mojemu tacie i mamie meza ( niestety mojej mamy tez juz nie ma - a bardzo, bardzo chcialabym z nia o tym wszystkim co sie dzieje porozmawiac)
Bardzo sie oboje ucieszyli! A pozniej to jakos tak poszlo, ze prawie wszyscy znajomi wiedza ( moj maz z radosci wypaplal wszystkim :) Czasami tylko sie boje, ze moze za wczesnie - ale ech. Bedzie dobrze!

EDT: Nie nadazam za wami:-) nacisnelam odpowiedz,w miedzy czasie musialam szybko zalatwic cos pracowego, odpisalam - a tu dwie nowe strony!

Ostatnia edycja:
Ja na całe szczęście mam jeszcze wszystko po synku:-) A jak będzie córka to jak chłopczyca będzie ubierana :-D
ja też wszystko trzymam, wiele rzeczy jest w kolorach neutralnych a zawsze też sporo ubranek dostaje się w prezencie :)

dziewczyny a wyobrażacie sobie, co się będzie działo, jak już porodzimy?? to dopiero będzie milion pytań, czy kupa ma dobry kolor i konsystencję, czy nie za często/rzadko je, czy dobrze przybiera na wadze, czy za długo/za krótko nie śpi czy nie za często płacze i milion jeszcze innych problemów:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny a wyobrażacie sobie, co się będzie działo, jak już porodzimy?? to dopiero będzie milion pytań, czy kupa ma dobry kolor i konsystencję, czy nie za często/rzadko je, czy dobrze przybiera na wadze, czy za długo/za krótko nie śpi czy nie za często płacze i milion jeszcze innych problemów:tak:

hahaha dokladnie, zapewnie tak bedzie !!! no ja zostaje wrzucona na gleboka wode nie mam nikogo kolo siebie kto mi pomoze, bede sama musiala sobie dawac rade i to z pierwszym dzieciatkiem, takze zapewnie mi sie przydacie :-) chociaz na Was bede mogla liczyc :-)

hahaha dokladnie, zapewnie tak bedzie !!! no ja zostaje wrzucona na gleboka wode nie mam nikogo kolo siebie kto mi pomoze, bede sama musiala sobie dawac rade i to z pierwszym dzieciatkiem, takze zapewnie mi sie przydacie :-) chociaz na Was bede mogla liczyc :-)
i to pewnie będą nocne pogaduchy bo w dzień będziemy odsypiać:-D Z jednej strony Ci zazdroszczę tej"samotności" bo jak zrobisz tak będziesz miała. Ja mam rodziców i teściów w obrębie ok 0,5 km i już się boję nachodzenia bądź wciskania nosa (mimo, że moja mama do takich nie należy...)

reklama
i to pewnie będą nocne pogaduchy bo w dzień będziemy odsypiać:-D Z jednej strony Ci zazdroszczę tej"samotności" bo jak zrobisz tak będziesz miała. Ja mam rodziców i teściów w obrębie ok 0,5 km i już się boję nachodzenia bądź wciskania nosa (mimo, że moja mama do takich nie należy...)

W sumie ja juz powiedzialam mamie mojego partera ze jej bilet miesieczny kupie i bedzie do mnie jezdzic :p aby mi troche pomoc :-)

Do góry