reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

U nas termin z usg wypada na 31 maj a na podstawie @ na 7 czerwiec zobaczymy co z tego wyniknie :-)
Gdyby był ten 31 to byłby prezent na rocznicę którą mamy 29.o5 a jeśli 7 to trochę wcześniejszy prezent na nasze urodziny mój ma 21 a ja 27, chyba wszyscy będziemy czerwcowi :-D

Wyobraźcie sobie, że u mnie w trzech aptekach nie było już luteiny, czekali na dostawę, coś mi się wydaje że ten czerwiec będzie obfity w bocianowe wizyty

reklama
ide do sklepu bo mam jakas zachcianke tylko sama nie wiem na co !!!
dzis zjadlam kawalek ciasta i myslalam ze zwymiotuje !!! a jeszcze wczoraj moglam jesc !!!
raz mi sie chce slodkiego raz kwasnego raz slonego cholera wie o co chodzi !!!!

No tak, ja się bardziej boję reakcji teściow typu: czy wy zwariowaliście??? nie mogliście się zabezpieczać??? Uprzedziłam tylko lojalnie męża, że jeśli teściowa wpadnie na pomysł (a po niej można się wszystkiego spodziewać) usuniecia ciąży, to ja nie będę przebierała w słowach i wcale nie będzie mnie interesowało czy ona kiedyś w życiu się do mnie odezwie czy nie. Może nawet lepiej zeby nie. A powiedział, że to niemożliwe, żeby tak zareagowała, ale zobaczymy.

noo albo jak moj tatusko ciagle mi mowil "stara dupa jestes juz czas na dziecko"
u mnie to bylo przesrane bo ja chyba najstarsza ze wszystkich dziewuch w rodzinie i co inna rodzila odbijalo sie zawsze na mnie !!!!
na mnie już też dziamgali. Moja siostra ma 10cio i 9cio latka w domu. Kuzynka młodsza dorobiła się ślicznej trójeczki a my nic. Na wszystko czas... Z resztą my po prawie 10ciu latach bycia razem pobraliśmy się i każdy się śmiał żeby tylko tyle samo nie trzeba było czekać na dzieciątko.

czesc Mamuśki,

Chciałam, żeby z maluszkiem trafić na moje urodzinki, ale niestety nie udało się (jestem z kwietnia) i małe będzie dopiero w czerwcu - póki co termin lekarz określił na 1 czerwca (Dzień Dziecka), ale moja starsza córka stwierdziła, ze jak się małe postara to może być i na Dzień Matki hihi.

Z tymi zakupami "dzieckowymi" to ja nie bardzo mam się czym podniecać - prawie wszystko mam. Z kupnem butelek czy pampersów mam jeszcze fulllllll czasu, a resztę mam.
Wiecie w Polandii jest troche inaczej z ubrankami, bo można kupić w różnych kolorach, a tutaj niestety jest tak, że tylko te dla noworodków kupi sie unisex, a potem albo niebieskie albo różowe - w zależności od płci...
Po Alince mam prawie same na dziewczynkę, ale mój brat ma 9-mies. synka i dla chłopczyka w razie co - też juz mam.
Wózek mam, łóżeczko i kojec też, zabawek cała masę... pewnie, że jak mi się cos spodoba to i tak kupię, ale nie muszę, tylko mogę.

Czytam Was od rana ale to tej pory nie miałam siły odpisać. Dzisiaj mam gorszy dzień. Słabo mi strasznie, a wczoraj fugi kładłam i pełna energii byłam :baffled:

Pozdrawiam oczywiście wszystkie nowe czerwcówki i powodzenia na wizytach życzę :-)

Moja dopiero za miesiac, więc szmat czasu :szok: Jak nie wytrzymam pójdę wcześniej :tak:

ja takie rzeczy dla noworodka bede musiala kupic bo moja siostra sie nie spodziewala ze ja kiedykolwiek bede miala dziecko i juz wszystko powydawala, no chyba ze ktoras z jej kolezanek bedzie dla mnie trzymac takie rzeczy :-)

reklama
Do góry