reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kurcze jak mnie korci mamuśce powiedzieć, ale za tydzien jadę do niej i chcę zobaczyć jej mine osobiście :)
Ja swojej powiedziałam przez telefon bo dowiedzieliśmy się o ciąży w dniu wyjazdu na urlop i jak już lekarz potwierdził, nie wytrzymałam i dzwoniłam. Euforia niesamowita.
Po powrocie do domu czekały na mnie kwiatki a na mojego męża taki w płynie:happy:... A reakcja teściów- żadna. :wściekła/y:

reklama
No myślę, ze moja mamuśka też oszaleje, ze szcześcia :) ale poczekam na lekarza, bo chyba ja sama nie mogę w to jeszcze do końca uwierzyć od 10lat leczyłam się na różne problemy hormonalne.

Yousta:7686828 pisze:
Kurcze jak mnie korci mamuśce powiedzieć, ale za tydzien jadę do niej i chcę zobaczyć jej mine osobiście :)
Ja swojej powiedziałam przez telefon bo dowiedzieliśmy się o ciąży w dniu wyjazdu na urlop i jak już lekarz potwierdził, nie wytrzymałam i dzwoniłam. Euforia niesamowita.
Po powrocie do domu czekały na mnie kwiatki a na mojego męża taki w płynie:happy:... A reakcja teściów- żadna. :wściekła/y:

Ja tez nie wytrzymalam i powiedzialam jak betka wskazala ciaze... mam nadzieje ze nie za wczesnie bo euforia w rodzinie mega,szczegolnie ze moi rodzice jako jedyni zostali "niedziadkami" w ich towarzystwie...
A tescio juz nie ma na swiecie:/ za to rodzenstwo mojego S dowie sie hurtem na zlocie rodzinnym 11.11:D

Ja juz niestety nie moge zobaczyc reakcji mojej mamy :(((
Moj tato za to zareagowal wybuchem radosci, zawsze mi powtarzal "zrob sobie dziecko to w koncu usiadziesz na tylku", w sumie to zostanie dopiero drugi raz dziadkiem :)
A mojego partnera rodzice bardzo sie cieszyli :-) bo mysleli ze ich syn nigdy juz sie nie ustatkuje :)

to gratuluję obecnej zmiany i życzę powodzenia :) Napisz później jak mama:-)

Dzięki!!! Jeszcze jak sobie pomyślę, ze w lipcu moja prolaktyna była prawie 200 to :szok:

Moja mamuśka ma już 3 wnucząt i 1prawnuczkę :) ale wszystko od jednej siostry, a wszyscy wiedzieli, ze dzieci to moja pasja i kłopotach zdrowotynych więc będzie radościiiiii

Ostatnia edycja:
My jeszcze nie powiedzieliśmy rodzince. W sumie mój L. chciałbym już bardzo, ale to ja go stopuję, choć sama nie wiem dlaczego, chyba boję się to powiedzieć, ale nie wiem z jakich powodów...Rodzicom będę musiała napisać w mailu, bo zobaczę ich dopiero w grudniu, choć korci mnie aby poczekać do świąt i zrobić im niespodziankę i osobiście powiedzieć, a teściowej i rodzinie męża powiemy pewnie na imprezie rodzinnej pod koniec miesiąca. Na całe szczęście będzie to już po II wizycie i USG więc może będę trochę spokojniejsza...

reklama
ajjj, jak ja kochalam takie teksty... Co spotkanie rodzinne, teściowa mojemu dogadywała. To bardziej z takim przesłaniem brzmiało.

noo albo jak moj tatusko ciagle mi mowil "stara dupa jestes juz czas na dziecko"
u mnie to bylo przesrane bo ja chyba najstarsza ze wszystkich dziewuch w rodzinie i co inna rodzila odbijalo sie zawsze na mnie !!!!

Do góry