Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niestety śniła mi się też praca i nawet obudziłam się o 6 tak jakbym się miała tam wybrać
najważniejsze, że jak na razie śladu bólu w krzyżu nie ma
Taka dziwna godzina i nie wiem czy tu się żegnać, czy witaćW każdym bądź razie cierpię chyba na bezsenność. Od 2tygodni nie mogę spać tj mam problem z zaśnięciem. Już próbowałam ciepłego mleka (mimo, że nie lubię ciepłego mleka), gorącej herbatki, spacer na świeżym powietrzu przed snem, słuchałam muzyki, czytałam książkę i nic :-( Może poradzicie coś bo to normalne nie jest, że przez tak długi okres nie można zasnąć. Rozumiem 2-3dni ale nie 2tygodnie.
Za to jak uda mi się wkońcu zasnąć a zazwyczaj jest to coś koło godziny 4 góra 5 to później śpię do 13 nawet
już próbowałam nawet budzik nastawić np. na 8-9 żeby wstać i myślałam że jak tak zrobię następnego dnia nie będę miała problemu z zaśnięciem. Niestety myliłam się. Dodam, że w dzień nie śpię wogóle. Już nawet miałam myśli żeby iść do lekarza ale co mi po lekarzu nic nie pomoże a nawet na sen też nic nie dostane bo przecież w ciąży nie można.
Dobra zbliża się 4 idę się położyć może uda się wkońcu. Miłej niedzieli Wam życzę :-)
Wybaczcie, iż post pod postem.
Nadmienie również, ze gdy tylko P położył rękę to mały zastygał w bezruchu

Jak kupowalismy dom to najważniejszą kwestia było czy nikt tu nie umarł!!!!!!!! Zrobiłam wywiad i wiem, ze nie;-)

Że niby jak się urodzą to będą sobie robić z nocy dzień? Przecież wszędzie piszą, że dzieciaczki w brzuchu najaktywniejsze są właśnie wieczorem i w nocy, bo w dzień usypiamy je chodząc i ruszając sięWitam
Co do spania w nocy to nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałam że jak w ciąży nie można w nocy spać, to dzidzia sobie też robi z nocy dzień. To mi kiedyś taka ciocia starowinka powiedziała.

jak bylam sama to zamykalam nawet sypialnie na klucz, maz mnie podejrzewal o chorobe lekko psychiczna, ale to bylo silniejsze ode mnie- a mieszkanko maciupkie.

Nie, jestem instruktorem tańca brzucha plus działam w zespole samby brazylijskiej. Więc gorrrrące rytmyMam nadzieję, że po porodzie szybko do tego wrócę. Bo w czasie ciąży z samby musiałam zupełnie zrezygnować bo jest zbyt szybka i kondycyjna.
Taka dziwna godzina i nie wiem czy tu się żegnać, czy witaćW każdym bądź razie cierpię chyba na bezsenność. Od 2tygodni nie mogę spać tj mam problem z zaśnięciem. Już próbowałam ciepłego mleka (mimo, że nie lubię ciepłego mleka), gorącej herbatki, spacer na świeżym powietrzu przed snem, słuchałam muzyki, czytałam książkę i nic :-( Może poradzicie coś bo to normalne nie jest, że przez tak długi okres nie można zasnąć. Rozumiem 2-3dni ale nie 2tygodnie.
Za to jak uda mi się wkońcu zasnąć a zazwyczaj jest to coś koło godziny 4 góra 5 to później śpię do 13 nawet
już próbowałam nawet budzik nastawić np. na 8-9 żeby wstać i myślałam że jak tak zrobię następnego dnia nie będę miała problemu z zaśnięciem. Niestety myliłam się. Dodam, że w dzień nie śpię wogóle. Już nawet miałam myśli żeby iść do lekarza ale co mi po lekarzu nic nie pomoże a nawet na sen też nic nie dostane bo przecież w ciąży nie można.
Dobra zbliża się 4 idę się położyć może uda się wkońcu. Miłej niedzieli Wam życzę :-)
Wybaczcie, iż post pod postem.