Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
blond albo któraś z Was używałyście tego kosmetyku oilatum ??
a bo ja zgupiałam i nie wiem czy i jakie kosmetyki kupić![]()

Ja się wybieram - jako pierworódka nie mam pojęcia raczej o niczym, więc myślę, że co nieco się dowiem ;-) No i robią spacer po porodówcedla mnie to strata czasuJak przygotować kogoś do porodu, jak każdy poród jest inny...wystarczy obejrzeć kilka odcinków porodówki, żeby się o tym przekonać :-) ale zawsze miło spotkać się z innymi brzuchami
![]()

Tak. Niewiele i sporadycznie, ale już mam siareMam też pytanie. Czy którejkolwiek z was leci jakaś ciecz z piersi?

edit. Moja mama mnie rodzila prawie 40 godzin, miala ze mna porod posladkowy, na sama mysl do dzisiaj ma lzy w oczach, jak zaszla w ciaze z siotra po 4 latach to przez 9 miesiecy beczala bo tak sie bala porodu
No ale w dzisiejszzych czasach juz na szczescie od razu robia cc jak sie dziecko nie odwroci.
Ona miala 30 kilka szwow i przez 2 msc po porodzie nie mogla siedziecZawsze mowila, ze od urodzenia daje jej w kość
![]()
a ja lezalam pod namiotem tlenowym jak sie urodzilam, mialam bark zlamanay i noge wyrwana z biodra

No właśnie! Proszę mi tu łądnie rozpiskę zrobić kiedy, o której godz. leci, żebym mogła to odpowiednio zaplanować, bo ja prawie wcale tv nie oglądamgdzie ta porodowka leci? lub leciala? bo przespalam![]()

a bo ja zgupiałam i nie wiem czy i jakie kosmetyki kupić![]()