karamija
Fanka BB :)
Zawsze wcześniej oglądałam filmy z porodów i tak jakoś normalnie do nich podchodziłam, ale im bliżej finału to jakoś z drżeniem rąk je włączamCoraz bardziej kusi mnie cesarka.......
Mam dokładnie tak samo!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze wcześniej oglądałam filmy z porodów i tak jakoś normalnie do nich podchodziłam, ale im bliżej finału to jakoś z drżeniem rąk je włączamCoraz bardziej kusi mnie cesarka.......
Mam dokładnie tak samo!
Mam dokładnie tak samo!
Może głupie, ale cieszę się, że nie jestem z tym myśleniem sama..... bo już myślałam, że nadmiernie panikuję.
dzięki, lecę oglądać
A tak poza tym to masakra - tak mnie boli/kłuje w lewym boku (mniej więcej tam gdzie są jajniki), że szok. Ale to inne odczucie niż przy rozciąganiu macicy... W pewnym momencie to chodziłam zgięta w pół, bo nie mogłam się wyprostować. Już wczoraj wieczorem mnie trochę bolało, ale od rana przeszło i od 14 znowu... Co to może być? Mam iść na IP albo jutro rano do rodzinnego? Bo mój gin jest na urlopie i nie chcę mu gitary zawracać...
- kciuki trzymam!
chyba specjalnie dla nas ten odcinek puścili

a co najlepsze ze oilatum ma jakies inne opakowanie i napisane ze bezzapachowe
a wczesniej taaaki smrod byl ze nie moglam wytrzymac i mial blekitna cala butelke a teraz bialo zielone. za to emolium 400ml za 26 zl znalazlam