Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sorki,że piszę tu a nie na zakupowym,ale tu chyba częściej zaglądacie a znalazłam taką aukcję na allegro i wydaje mi się być interesująca ,chyba warto może, któraś ma ochotę ,a za 3 godź się kończy. Ja niestety mam już dość bodziaków.
BODZIAKI NOWE 5szt. OKAZJA (2063131328) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Munka a jakiekolwiek wiesci masz?rozwarcie jakie ma?czy nie chcesz dooopy truc?![]()
Witam się!!
Dorota - ja od początku czułam kopniaczki. Nie wiem co to motyle. Na początku takie delikatne, że tylko pod ręką wyczuwalne a teraz już nawet i bez ręki.
3mam kciuki za wszystkie wizyty!!
Ja połówkowe miałam w 18 tygodniu i moja gin powiedziała, że robi się od 18-28 tygodnia. Ja kolejne z tego co zrozumiałam będę miała właśnie w 28 tygodniu,ale raczej poproszę o jeszcze jedno tak w 24, bo zwariuję
Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja Siostra właśnie trafiła na porodówkę!!!!:-) o rany!!! trzymać kciukasy!!!!
A macie tak w ciazy, ze jak zachce Wam sie spac, to jakbyscie byly pijane?
U mnie jest tak, ze normalnie jak bylam senna to po 10min mi przechodzilo.
BĘDĘ MIAŁA CÓRECZKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Jak miałam trzynaście lat, byłam u dentystki na NFZ. Do dnia dzisiejszego pamiętam, jak włożyła mi do ust dłonie BEZ RĘKAWICZEK i opowiadała swojej asystentce, (nie zwracając na mnie uwagi) o porannej konsystencji kupki swojego synka, która była tak twarda, że ręką wyciągnęła ją z pieluszki.... To jest przyczyna, dla której zaczęłam chodzić prywatnie do dentysty. Jakoś zraziłam się do NFZ.
łojtam, łojtam postawisz po faworku i będzie ok ;-)Jesteśmy
Dzidzia jest zdrowa, pan doktor wszystko kilkakrotnie dokładnie nam pokazał i stwierdził że malutka rozwija się idealnie, pępowina faktycznie jest dwunaczyniowa ale tętnica jest na tyle duża że nie stwarza żadnego ryzyka, ilość płynów owodniowych w normie i ruchy też w normie a my pierwszy raz widzieliśmy ją taką spokojną przy badaniu, i nie wiem czy to wypita przed wyjściem z domu melisa czy to że od środy małej tłukłam że ma być dziś grzeczna ale myślę że to drugie, ciocia Sicil dała nam dobrą radę ;-)
Bardzo wam wszystkim dziękuje za dobre słowa i wsparcie, nawet nie wiecie jak bardzo tego potrzebowałam, mąż też oczywiście mnie wspierał ale widząc strach w jego oczach raczej pozytywnie to na mnie nie wpływało, jesteście wspaniałe i naprawdę bez Was byłoby nam o wiele ciężej
nadmienię, że materiałem nie jestem
.Super!Jesteśmy
Dzidzia jest zdrowa, pan doktor wszystko kilkakrotnie dokładnie nam pokazał i stwierdził że malutka rozwija się idealnie, pępowina faktycznie jest dwunaczyniowa ale tętnica jest na tyle duża że nie stwarza żadnego ryzyka, ilość płynów owodniowych w normie i ruchy też w normie a my pierwszy raz widzieliśmy ją taką spokojną przy badaniu, i nie wiem czy to wypita przed wyjściem z domu melisa czy to że od środy małej tłukłam że ma być dziś grzeczna ale myślę że to drugie, ciocia Sicil dała nam dobrą radę ;-)

A mój dzidziol preferuje z kolei stronę prawąJa moje dziecko czuję cały czas z lewej strony - jakaś przyjemniejsza ta lewa czy co? Z lewej i jednak ciągle bardziej w podbrzuszu, mam nadzieję, że to normalne, że nie wywija mi jeszcze nad pępkiem.

...... Teraz już za dużo osób wie i jestem tym zmęczona.