• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

Dorota - mówiłam Ci, ze pindola ma niezłego:-D:-D Wiele mi mówic nie musisz, ale napisz chociaz czy w ojca?:happy:
Stope tez ma niezłą:szok: Kurde Ty cygań swoja lekarke o cc bo Cie ten byczek porozrywa!!!;-) A naklejke pokaz bo nie wierze:-p;-)

reklama
Asik no wyglada na to ze tak:) ginekolog mi mowila ze on teraz bedzie szybciej przybieral a wolniej rosl ... a dopiero ok 30 tyg znowu zacznie intensywnie rosnac:))

Co do pindola męża :D hmmm syn chyba przerosnie pod tym wzgledem ojca heheh:P ale nigdy nie narzekalam:D:D:D

Zaraz Ci buziak pokaze nasze nakleje na sciane:D:D
NAKLEJKI NA ŚCIANĘ POCIĄG CIUCHCIA KOLEJKA 200cm (2060052923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Twoje mi sie bardziej podobaja ale nie widzialam ich wtedy :PP nie wiem czy nie spapuguje;p

Ostatnia edycja:
Kasiulka suuper:-D:-D tez sie cieszymy z waszej kupki:-D
Dorota ale masz chlopa wielkiego :D no i rzeczywiscie ciekawe w kogo sie wdal:rofl2: oczywiscie z tym rozmiarem stopy:rofl2:

Macku markery watrobowe?myslalam ze to przy cholestazie sie robi. cgociaz widzisz ze ja sie nie znam na tych zatruciach:zawstydzona/y:

Buziak wiesz co ja tak mam od zawsze, u mnie w rodzinie i mama i babcia tak maja od zawsze, pytalam o moje puchniecie i pajaczki juz tylu lekarzy i rodzinnych, i ginekologow i dermatologow nawet i kazdy jak jeden maz mowi ze z pajaczkami taka moja uroda juz i ze mam nie kuca, nogi do gory i takie tam pierdzielenie. ze kremy nic nie daja tylko kase chca zbic na tym bo hjak sa pajaczki to juz nie znikna. a co do puchniecie to ze nogi do gory i mniej soli( ktorej prawie nie jem), ale to u mnie falami idzie z tym puchnieciem, latem bardziej puchne niz zima bo cieplej. w sumie sie przyzwyczailam ze moje lydki jak kolki wygladaja:baffled:

Alijenka,

Moj to mi juz zabronił ubranka kupować,bo co jak się okaże chlopak? A ja się śmieje,ze wtedy będzie w sukienkach chodzil :) !
Zakupilam juz cale mnostwo sukienusi,bluzeczek i rajstopek w moim ukochanym sklepie Name It.Jakb cos to bede sprzedawac potem ;)

Po pierwsze gratuluje kupy z bonusikiem Hani :))

Co do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialy :PP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp :D Bąbelek wazy 420 g. i jest pare dni starszy z USG. Opieprz dostalam za wagę bo przytylam tylko 1.5kg. nie udalo nam sie zbadac twarzyczki bo poraz drugi byla przyklejona do lozyska.... pani doktor stwiedzila ze twarzy sie wstydzi i chowa a jajcami swieci :PP Cisnienie mialam troche podwyzszone w stosunku to normalnego bo zawsze ok 90/70 a dzisiaj 125/80 ale moze to przez stres:)

Buziak moja ciuchcia jest bardzo podobna;p :)

My dostalismy dzisiaj pare ciuszkow od mojej mamy: skarpetki polarek taki na napy z kapturkiem rajstopki i skarpetki :PP w sumie co tydzien cos tam kupuje:) jej pierwszy wnuk:D i to jeszcze od najmlodszej z naszej trojki rodzenstwa:PP

Gratuluję takiego małego mężczyzny :-)

ja w sumie z ubranek nic nie kupiłam jeszcze, dziś kupiłam tylko 6 szt pieluch flanelowych, przydadzą się, mam nadzieję że w następny czwartek mi się potwierdzi czy to dziewczynka :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry