zaza26
Fanka BB :)
Trzymajcie kciuki, bo mam dzis wizyte u gina. Mam nadzieję, że wszystko jest ok![]()
kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&
Paulina za Ciebie również trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&
i za wszystkie pozostałe, które mają dzisiaj wizyty!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Trzymajcie kciuki, bo mam dzis wizyte u gina. Mam nadzieję, że wszystko jest ok![]()
no tak bo jak ja przyszlam to Ty sobie idzieszmy tu jakas warte mamy czy co?
![]()
Po moim sprzataniu pare rzeczy znalazłam w koszu - nie wiem co ja robie, ale porzadkow jednak nie powinnam 
:-)
A kiedy będzie u Ciebie TEN STRASZNY DZIEŃ bez netu?

W przyszłym tygodniu juz sie pewnie nie da... i to nie dzien tylk o moze byc ze 2tyg
Wyjdzie wpraniu...Brałam leki od ortopedy mocne, ale przed ciążą miałam z tym dwa lata spokoju, a w przyszłości lekarz kiedyś mi powiedział, ze jak się pogłębi (a prawie na pewno) to operacja kręgosłupa.
Swoją drogą wyobrażacie sobie jakby było tak, kiedy my się rodziłyśmy - pralka frania i same pieluchy tetrowe![]()

w ddtv właśnie leciało o tym dlaczego powinno się karmić piersią- tzn. taki był tytuł, a treść na całkiem inny temat![]()
jak widze i słucham najmądrzejszej w polsce EKO-MAMY to mi sie mleko waży![]()
drazni mnie niesamowicie a juz mysl ze kariere piosenkarską przedłuza sie piorąc pieluchy w orzechach to mnie smieszy!!!

też czasem nie mogę tego słuchać...