reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam:)

Esperanza kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carla 100 lat i łatwego porodu:)

Ja spodnie też kupiłam w sklepie osiedlowym za 69zł bo w H&M i podobnych to grubo ponad 100zł

Mam pytanie do mam, które mają dzieci, którą oliwkę polecacie? Żeby ciuszków nie brudziła. Słyszałam o oliwkach w żelu,dobre są?

no tak bo jak ja przyszlam to Ty sobie idziesz:( my tu jakas warte mamy czy co?:rofl2:

masz racje juz nie sprzątam:no: Po moim sprzataniu pare rzeczy znalazłam w koszu - nie wiem co ja robie, ale porzadkow jednak nie powinnam :no::no:

:-)

A kiedy będzie u Ciebie TEN STRASZNY DZIEŃ bez netu?

dzis zaczął to zlecenie, ale mu nie dałam:crazy::crazy: W przyszłym tygodniu juz sie pewnie nie da... i to nie dzien tylk o moze byc ze 2tyg:szok: Wyjdzie wpraniu...

Brałam leki od ortopedy mocne, ale przed ciążą miałam z tym dwa lata spokoju, a w przyszłości lekarz kiedyś mi powiedział, ze jak się pogłębi (a prawie na pewno) to operacja kręgosłupa.

Ale jesli doszło by do operacji to bedzie z głowy czy nie koniecznie??? Operacja wyłączy zupełnie ucisk czy moze sie okazac ze niekoniecznie???

Swoją drogą wyobrażacie sobie jakby było tak, kiedy my się rodziłyśmy - pralka frania i same pieluchy tetrowe:szok:

Ja nie musze sobie tego wyobrazac, bo ilekroc tesciowa pokazuje zdjęcia z przeszłosci to niemal to przezywam z nią... Nawet kolki dzieci miały wtedy gorsze:baffled:

violapop- mam bambino i jest troche mniej tłusta niz inne, do tego ładnie pachnie;-) Odradzam natomiast johnsonsa bo czesto uczulaja noworodki, mnie w ciazy tez uczulała

carla - najlepszego!!!

Ostatnia edycja:
w ddtv właśnie leciało o tym dlaczego powinno się karmić piersią- tzn. taki był tytuł, a treść na całkiem inny temat:dry:

jak widze i słucham najmądrzejszej w polsce EKO-MAMY to mi sie mleko waży :crazy:
drazni mnie niesamowicie a juz mysl ze kariere piosenkarską przedłuza sie piorąc pieluchy w orzechach to mnie smieszy!!!

Buziak Ty to ujuz lepie nie sprzataj:D
ja sie wykapalam i szykuje sie do lowow:)
rzeczywiscie o tym karmieniu piersia to byl tylko tytul...

hahhaa z ta reni to racja:D:D:D::DD tego sie ciezko nawet slucha:nerd:

Buziak nie denerwuj się;-) ja tam takich rewelacji to słucham z rozbawieniem:-D im więcej powodów do śmiechu tym lepiej, co nie? :happy2:

reklama
blond - po moim odkryciu w koszu juz wyluzowałam, nie sprzątam:no:
P bedzie miał niespodziankę jak jutro wróci:tak:

zaza, munka - policzyłam do 10 głębooooko oddychajac i juz mi przeszło :D teraz tylko czekam na reni jusis w tancu z gwiazdami:-D

Ostatnia edycja:
Do góry