Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Odkąd wróciłam do pracy to kompletnie nie mam czasu 

Lena to nie jest zwykłe drętwienie ja mam porażenie nerwu skórnego i to mi wypala skóre na nodze.
No nic nie marudze ide sobie filmik ogladac.
W czasie ciąży i karmienia wszystkie leki i maści zabronione, więc zostaje mi zaciskać zęby i czekać. To jest ucisk przepuklinowy w kręgosłupie czy jakoś tak który poraża mi nerw skórny.

Witam poranniePowoli się zbieram na badanie glukozy - fuuu - nie wiem jak ja to przetrwam.
Wczoraj miałam dzień pełen męczarni - nie mogłam jeść słodyczy, żeby ten test dobrze wyszedł - jakoś dałam radę, zjadłam tylko jedno malutkie ciastkoale było ciężko szczególnie, że poszliśmy w odwiedziny do rodziny mojego g. a tam stół zastawiony słodkościami.
Dzisiaj może w końcu Was nadrobię jak wrócę z przychodni ! Bo już mi się śnicie po nocach przez to że rzadko zaglądam i nie wiem co się dzieje
Carla Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!
Miśki2 ja spodnie ciążowe kupiłam na allegro.
Goldenlucy ja codziennie czuję ruchy, przemieszczanie się i kopniaki. Ale niczym się nie martw, nie musisz czuć dzidziusia codziennieDopiero w zaawansowanej ciąży trzeba codziennie czuć dzidziusia
![]()
;-) Czy z cukrem dłuzej sie pogłodzic????
prawie sie poplakalam z nia stala taka smutna, gile w nosie i ona szuka mamy. masakra. do teraz mnie sciska. zaprowadzilam ja spowrotem i opierd***lam babki. ale mamie chyba nic nie powiem bo by zawalu dostala. mam mowic? bo nie wiem