Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam
Lena a próbowałaś gorące słodkie mleko wieczorem pić? To naprawdę pobudza dzieciaczka.
Ja w poprzedniej ciąży od 4 miesiąca nie mogłam jeść kompletnie nabiałów,mleka,jogurtów,jajek,serów... nic kompletnie nic i mała miała skazę białkową.Nadrabiałam białko mięsem i rybami. Za to teraz mogę jeść wszystko i bardzo się z tego cieszę.
PaulinaMaria kobiet w ciąży nie mogą kontrolować, bo od kilku lat jest taki przepis,nie wiem jak dokładnie brzmi ale chodzi o to,że kobieta w ciąży ma prawo wykorzystać 270 dni zwolnienia lekarskiego.
Ja np czułam się dobrze ,ale poszłam na zwolnienie ponieważ warunki pracy mam nie najlepsze i córka szefowej dała mi do zrozumienia,że mi nie przedłużą umowy,bo zaszłam w ciążę.
Na to można sobie badania zrobić, prawda? Markery wątrobowe czy coś w ten deseń....
Na wątku "lista mam" na samym początku jest wszystko ładnie podliczone (czy aktualne to nie wiem, bo Lena się tym zajmuje)![]()
No to super wieści ;DDziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA![]()
gratuluję dorodnego synka ze sie tak wyraze ;PPo pierwsze gratuluje kupy z bonusikiem Hani)
Co do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialyP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp
Bąbelek wazy 420 g. i jest pare dni starszy z USG. Opieprz dostalam za wagę bo przytylam tylko 1.5kg. nie udalo nam sie zbadac twarzyczki bo poraz drugi byla przyklejona do lozyska.... pani doktor stwiedzila ze twarzy sie wstydzi i chowa a jajcami swieci
P Cisnienie mialam troche podwyzszone w stosunku to normalnego bo zawsze ok 90/70 a dzisiaj 125/80 ale moze to przez stres
Buziak moja ciuchcia jest bardzo podobna;p![]()
My dostalismy dzisiaj pare ciuszkow od mojej mamy: skarpetki polarek taki na napy z kapturkiem rajstopki i skarpetkiP w sumie co tydzien cos tam kupuje
jej pierwszy wnuk
i to jeszcze od najmlodszej z naszej trojki rodzenstwa
P
Tak ogolnie to chyba powoli sie rownowazy ilosc chlopcow i dziewczynek na czerwcowkach hmmm??
aga - i nie chce Ci sie spac????wez Ty sie kobito połóz
Leze juz kompa gasilam, ale tylko sie krece krece i odpalam na nowo:-(juz sama na siebie pomyslu nie mam.

Ty sie nie krzyw, tylko się ciesz, że będziesz mieć pełną szafę;-) a dokupić coś od siebie jeszcze nie raz zdążysz![]()

a szkooooda masz racje, sa pyszne a te sycylijskie ponoc najlepsze do tego.

chyba jednak zaczne sobie wkladac aparat ortodontyczny na noc....
tatus pewnie chodzi dumny z powodu takiego kompleciku ;-)
seria rosamunde pilcher powali nawet niedzwiedzia ;-)