reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

macku - cholera męczy mnie to a moze by sie kogos przypytac???:confused2:
Może admina?

ech o tej wódce to może nie marzę, ale zimno piwko mi się już czasami śni po nocach :-D
Zawsze zostaje bezalkoholowe :tak: Ja sobie jedno małe wypiłam, choć generalnie za piwem nie przepadam. Ale przecież zakazany owoc smakuje najlepiej ;-)

reklama
Dziewczyny kochaaane jestescie. Wasze kciuki pomoglu i wygralam :):):):):)!!!!!!!!juz nie ma zadnych praw i wiecej sie odwolac nie moze:) ale przesluchiwali jeszcze mnie i pytali po co wogole chce mu te prawa odebrac:eek: troche mnie zatkalo no ale powiedzialam ze na wszystko musze miec jego zgode a jego po prosrtu nie ma, rafal widzial go raz i nawet na wakacje nie mamy jak wyjechac. no i powolalam sie na ciaze, ze rodze niedlugo, zakladam rodzine, biore slub i rafal bedzie mial tate ktory bedzie go wychowywal normalnie a nie co 2 miechy przez telefon powie czesc tu tata...no i to przewazylo i powiedzialy ze mam racje, ze jesli moje zycie ma polegac na tym ze zeby zalatwic jakakolwiek sprawe bede go po swiecie szukac to to bez sensu, a kontakty jak bedzie chcial miec to bedzie mial bo mu nikt nie zabrania. ale wiadomo jak jest i ma to gdzies.uffffff.... no i jego i jego adwokat oczywiscie na tej sprawie nie bylo:)

Buziak pisz do Maminy bo ona czasmi robi takie cuda z tymi cytatami w cytatach :) mi to tylko na privie wychodzi :p:p:p:p taka choinka :D

za godzinke lece na zebranie w przedszkolu. dzien pelen wrazen.
ale jak mnie brzuch zaczal ciagnac na tej rozprawieto sie wystraszylam, bo stalam na przesluchaniu i tak sie balam tych kobiet ze szok:/

wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie mysle:p jeszcze tylko pol roku...:eek::confused2: calkiem niedlugo nie?:) w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kochaaane jestescie. Wasze kciuki pomoglu i wygralam :):):):):)!!!!!!!!juz nie ma zadnych praw i wiecej sie odwolac nie moze:) ale przesluchiwali jeszcze mnie i pytali po co wogole chce mu te prawa odebrac:eek: troche mnie zatkalo no ale powiedzialam ze na wszystko musze miec jego zgode a jego po prosrtu nie ma, rafal widzial go raz i nawet na wakacje nie mamy jak wyjechac. no i powolalam sie na ciaze, ze rodze niedlugo, zakladam rodzine, biore slub i rafal bedzie mial tate ktory bedzie go wychowywal normalnie a nie co 2 miechy przez telefon powie czesc tu tata...no i to przewazylo i powiedzialy ze mam racje, ze jesli moje zycie ma polegac na tym ze zeby zalatwic jakakolwiek sprawe bede go po swiecie szukac to to bez sensu, a kontakty jak bedzie chcial miec to bedzie mial bo mu nikt nie zabrania. ale wiadomo jak jest i ma to gdzies.uffffff.... no i jego i jego adwokat oczywiscie na tej sprawie nie bylo:)
Gratuluję!!!:tak:

blond - no to jak nic dzis ta wódka byłaby wskazana :cool::cool: i chyba stawiasz:-D
pytałam ogólnie Was i nikt nie odpisał... a ja tez raz zrobiłam takie drzewo:cool2: ale musiałam uzyc edycji i pootwierac wiecej okien niz to warto:eek: wiec rezygnuje;-)

Blond to super że wszystko poszło po twojej myśli, teraz odetchnij bo masz już to wszystko za sobą teraz wystarczy życzyć ci powodzenia na nowej drodze życia :-D
Buziak pytałaś o te choinki cytatowe ale ja nie mam pojęcia, więc nie pomogę
Idę się wyszykować bo dziś mamy sponsorowany obiad - u teściowej - zobaczymy czy to coś zjedliwego, życzcie mi smacznego bo różne u niej bywa
Do póżnej

Gratuluję!!! Musisz to koniecznie uczcić przy pomocy Picccolo ;-)

wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie mysle:p jeszcze tylko pol roku...:eek::confused2: calkiem niedlugo nie?:) w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku
jakie pół roku, ja się nastawiam na pół roku karmienia piersią, więc za niecały rok się tego piwa napiję...
w sumie to teraz nabrałam ochoty na Karmi:happy:

Dziewczyny, cos takiego? :)

Gratuluję!!!:tak:

Buziak pisz do Maminy bo ona czasmi robi takie cuda z tymi cytatami w cytatach :) mi to tylko na privie wychodzi :p:p:p:p taka choinka :D

za godzinke lece na zebranie w przedszkolu. dzien pelen wrazen.
ale jak mnie brzuch zaczal ciagnac na tej rozprawieto sie wystraszylam, bo stalam na przesluchaniu i tak sie balam tych kobiet ze szok:/

blond - no to jak nic dzis ta wódka byłaby wskazana :cool::cool: i chyba stawiasz:-D
pytałam ogólnie Was i nikt nie odpisał... a ja tez raz zrobiłam takie drzewo:cool2: ale musiałam uzyc edycji i pootwierac wiecej okien niz to warto:eek: wiec rezygnuje;-)

Blond super!!!!Ogromnie się cieszę:)!!!!:-D

wy o piwie i wódce, a ja bym się białego wina napiła, najlepiej w toskańskiej winnicy, przy dobrej paście :)

reklama
Dziekuje dziekuje:)
No to co jakas imprezka?:p
Zaza oj tam raz sciagniesz i sie z nami napijesz a dziecko bedzie pilo Twoje "trzezwe" mleko:p hihi
ja to karmi nie lubie, chociaz ostatnio kupialm sobie ale lyka wzielam i wylalam:/za slodkie to dla mnie jednak.
Sicil wlasnie to...jak Ty to zrobilas...?

Do góry