buziak
Fanka BB :)
Otóż to!![]()
prawda???

a jak juz jestesmy w temacie pozytecznych rzeczy to macku mam pytanie i jak Ty mi nie pomorzesz to juz nie wiem kto;-)
jak chce zacytowac np Ciebie gdzie Ty kogos cytujesz to jak to zrobic???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Otóż to!![]()

o nieeeeeeeeeeeemam ją łykac tak na darmo????
to ze ona zakręci w łebku to jedyny plus picia gorzały !!!![]()
, bo później to już byłoby przesadą 

bo my całą dzisiejsza noc szukałysmy knajpy i dopiero pod koniec przypomniałysmy sobie ze w ciąży jestesmy.. a taka wódka jakby nie patrzył sie nadaje

Niestety muszę Cię zawieść - nie mam pojęciaprawda???![]()
a jak juz jestesmy w temacie pozytecznych rzeczy to macku mam pytanie i jak Ty mi nie pomorzesz to juz nie wiem kto;-)
jak chce zacytowac np Ciebie gdzie Ty kogos cytujesz to jak to zrobic???

zaglądam tu do was i co widzę...temat dnia WÓDKA - pięknie 
słuchajcie czy macie czasem wrażenie, ze ktoś Wam ciężarek do dołu brzucha(macicy ) przywiązał na sznureczku i tak Was dziwnie ciągnie po środku?Nie wiem czy to dobrze opisałam...
Dorota, ale leukocyty w moczu?Leukocyty we krwi ma podwyższone większość ciężarnych bez infekcji.
Hello
Dorotka niestety tak, moje nie dość że swędzą to i na samym środku brodawki co jakiś czas schodzi mi naskórek.
wybacz, że Cię zaraziłamNie wiem czy zgaga zaraźliwa, ale też właśnie dostałam hmm pierwsza moja w ciązy![]()

&&&&&&&&&&&&&Wlasnie szykuje sie na wizyte do ginki. Pozdrawiam:-)
ohh pozazdrościć ;P mnie fryzjer od sierpnia nie widział w sensie farbowania wlosów itp ;P czekac aż mi kolorek ciemny zejdzie i moze jakies pasemka ;D hmmmA ja wlasnie siedze u fryzjera i mszcze sie
Wzielam karte meza by to odczul i sobie robie full option
nastepnym razem przez sen bedzie spiewal nie tylko jaki tydzien ale tez co sie tam dzieje w srodku![]()
Dziękuję za radę, napewno skorzystam.jjm86 współczuje przygód z tym zębem ale teraz już będziesz mieć znim spokój i mam nadzieję że jużlepiej się czujesz.
Co powiedział gin a wizycie?
xdorotaa ja mam czasem ochotę wsadzić cycki do lodówki tak mnie swędzą i pieką, na szczęście zdarza się to raz na kilka dni ale mąż i tak się śmieje że mnie kiedyś zaskoczy w lodówce
polaa bardzo mi przykro z powodu tego co przytrafiło się twojej kuzynce
katrina115 ja też gdybym miała chłopca to chciałbym Kubusia a mój powiedział kategorycznie nie, a to takie fajne imię
Lena01 mi się zdarza zgaga w nocy, podobno kwasy wylewają się z żołądka, jak napije się wieczorem mleka to nie ma problemu ale jak zapomnę to chrupię w nocy migdały, pomagają
MsMickey powodzenia na wizycie, daj znać co słychać u maluszka
Dobrego dnia kobitki
PRZEPRASZAM, no gapa jestem, może troszkęęę się zakręciłam jak zmieniałam ten wygląd. ehhh :-(blond trzymam kciuki za spokojna rozprawe. Mi wlasnie sie skojarzylo ze dzis zaczelam 23 tydzien ciazy. Weszllam na nasza liste czerwcowek i znalazlam pare bledow u mnie. Po pierwsze termin mam na 1 nie na 4, po drugie lat mam33 po trzecie moja weronika ma 23 miesiace(mozna wpisac dwalata) a imie dziecka w brzuszku to Rafałspokoknie nie koniecznie to trzeba zmieniac ale tak pisze dla scislosci
o jejkuzaglądam tu do was i co widzę...temat dnia WÓDKA - pięknie
![]()

kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&kurcze czytam Was i nic do mnie nie dociera. stresa mam. za godzine mam ostatnia rozprawe o pozbawienie praw tego skur*****. trzymajcie mocno kciyuki!!! boje sie ze znowu beda mnie przesluchiwac i meczyc o to samo, bo to kolejny sad...wrrr

kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ech o tej wódce to może nie marzę, ale zimno piwko mi się już czasami śni po nocach![]()
no ale cóż poczekam sobie troszkę i może późźźźniejjj ;D