reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Hello
Kobiety czy wy tez macie szaleńcze ataki swędzących sutków ?? ;>

Dorotka niestety tak, moje nie dość że swędzą to i na samym środku brodawki co jakiś czas schodzi mi naskórek.
Wlasnie szykuje sie na wizyte do ginki. Pozdrawiam:-)

Powodzenia i daj znać jak tam, co tam.

słuchajcie czy macie czasem wrażenie, ze ktoś Wam ciężarek do dołu brzucha(macicy ) przywiązał na sznureczku i tak Was dziwnie ciągnie po środku?Nie wiem czy to dobrze opisałam...

Dorota, ale leukocyty w moczu?Leukocyty we krwi ma podwyższone większość ciężarnych bez infekcji.
AVO moim zdaniem powinnaś zmienić nick na Dr Quinn :-D - ty to wiesz wszystko - podziwiam

A ja wlasnie siedze u fryzjera i mszcze sie ;)
Wzielam karte meza by to odczul i sobie robie full option ;)
nastepnym razem przez sen bedzie spiewal nie tylko jaki tydzien ale tez co sie tam dzieje w srodku ;)
To wykorzystaj to na maksa i idź po fryzku jeszcze na jakiś shoping ;-)

A mój mąz wczoraj wyskoczył z kinem, byliśmy na "W ciemności" - ogólnie myślałam że będzie straszniejszy ale bardzo wrażliwym w ciąży nie polecam.

reklama
kuuuuuuuuuuur... napisałam długiego posta i mi go ... k@##@ zjadło nooooooooooooo ;(((((((((((((((((((

ja tez juz ide spac bo mi sie komp wieszac zaczal jak wlazlam w monster worlda co mnie buziak zaprosila :D:D:D nie kumam o co tam chodzi wogole jeszcze. jakies rabatki mam i cos sieje ale dojde do tego :D

Buziak teraz to eko to taaakie modne ze mozliwe ze pod publike bo to sie kupy nie trzyma , gadaja ze tylko w lumpkach sie ubieraja a w galerii zakupy robia normalnie.ja im nie wytykam, wiadomo mozna prezenty kupowac przeciez itd no lae oni to przesadzaja z lekka. a dzici zamiast bajek beda pewnie o 19 rybkom swiatlo w awarium na 15 minut zapalac...ja tam za tv dla dzieci moze nie jestem no ale nie zdziwilabym sie jakby zrobili cos w tym stylu:)

dobranoc

monster to najbardziej eko gra jaka znalazłam:-D

Z mojego rodzinnego miasta pochodzi nasza polska rockowa gwiazda DODA i normalnie smiac sie chciało jak bedac z nergalem pieprzyła te satanistyczne szarpane gadki a potem wychodzi z naszego koscioła z koszyczkiem wielkanocnym:cool:

tu jest kawałek tego art w gazetach było wiecej zdjec i szczegółów

Doda z Ciechanowa!

Co do eko mam to tutaj jest to bardzo popularne a szczególnie na jednej z dzielnic której pilnowałam dziecka (aktorow) zupke sie gotuje na wage- wszystko co do grama, każde warzywko. A z praniem szkoda gadać oczywiscie bez żadnych środków itp, pieluchy wielorazowe- kiedyś mnie do łazienki zawołała dziewczyna która tam sprzątała, bo mało się nie :baffled:jak wyciągała pranie z pralki, a tak kawałki gówna jeszcze były :/

prali w pralce???? :szok:

Poza tym wczoraj maz mi sie narazil, spytalam go w ktorym tygodniu ciazy jestesmy, a on wielkie oczy i mowi... 20 albo 21 :wściekła/y:
No nie zebym se czepiala aleeeeeeee grrrrrr

Kiedys zadzwoniła do mnie jakas przeurocza pani z banku, miała mi do przedstawienia jakas oferte, a ze mieszałam akurat w jakims mięchu tak tel odebral P. Ze głos zdecydowanie nie moj tak zaczęla sie weryfikacja danych i dalej jakas gadka szmatka... Nagle P zaczął sie dziwnie kręcic jak kot z pełnym pęcherzem, widac ze najchetniej by sie gdzies schował:eek: Az mnie to zdenerwowało, nic bowiem nie przychodziło mi do głowy czego ona ode mnie moze chciec??? Rzuca jej jakąs date ktorys tam kwiecien :eek: Otóz! Okazało sie ze moj najukochnszy mąż rypnął sie na mojej dacie urodzenia:cool::cool: Kwiecien mu sie pomylił z marcem, jedyne co kojarzył to ze na poczatku roku jakos:happy:

od tego czasu robie mu czasem kartkówki z dat:-D

​ Ja tam się mojego nie czepiam, bo w tygodniu to wiem w którym jestem, ale ostatnio w pracy się mnie parę osób pytało, który to miesiąc, to im odpowiedziałam, że 4 i pół, a to był już 5 i pół :-D:rofl2:

kazdy kalendarz inaczej liczy miesiace wiec mogłas byc i w 4:-D:cool:

Ja jak przed snem długo siedzę na bb to mi się potem całą noc śnicie
Jeden sen był śmieszny bo pół nocy z buziakiem chodziłyśmy po jakimś mieście szukałyśmy fajnej knajpy, żeby napić się piwa i w końcu jak znalazłyśmy, to przypomniało nam się, że przecież jesteśmy w ciąży i nie możemy pić:-D

patrz a nie mogłysmy tego maratonu zrobic przed zajsciem w ciążę??? :-D:cool: Tak na lepsze zapoznanie:-)
Ale to cos musi byc w powietrzu bo ja juz od rana dzis z kims o bro rozmawiałam hehe:cool:

Lena01 mi się zdarza zgaga w nocy, podobno kwasy wylewają się z żołądka, jak napije się wieczorem mleka to nie ma problemu ale jak zapomnę to chrupię w nocy migdały, pomagają
Hej, dzięki za dobrą radę. O mleku wiedziałam i faktycznie pomaga, ale po jakimś czasie zgaga znowu wraca. Muszę spróbować z migdałami. A może macie jeszcze inne sposoby? Leków już biorę tak dużo, że nie chciałabym jeszcze faszerować się środkami na zgagę. Chyba wolę domowe sposoby ;-).

Kiedys zadzwoniła do mnie jakas przeurocza pani z banku, miała mi do przedstawienia jakas oferte, a ze mieszałam akurat w jakims mięchu tak tel odebral P. Ze głos zdecydowanie nie moj tak zaczęla sie weryfikacja danych i dalej jakas gadka szmatka... Nagle P zaczął sie dziwnie kręcic jak kot z pełnym pęcherzem, widac ze najchetniej by sie gdzies schował:eek: Az mnie to zdenerwowało, nic bowiem nie przychodziło mi do głowy czego ona ode mnie moze chciec??? Rzuca jej jakąs date ktorys tam kwiecien :eek: Otóz! Okazało sie ze moj najukochnszy mąż rypnął sie na mojej dacie urodzenia:cool::cool: Kwiecien mu sie pomylił z marcem, jedyne co kojarzył to ze na poczatku roku jakos:happy:

od tego czasu robie mu czasem kartkówki z dat:-D

Mnie to już nie rusza. :no: Mój M też nie zna dat... Już się przyzwyczaiłam ;-)
Aż dziwne, że swoją datę urodzenia zna. :sorry:

A ja wlasnie siedze u fryzjera i mszcze sie ;)
Wzielam karte meza by to odczul i sobie robie full option ;)
nastepnym razem przez sen bedzie spiewal nie tylko jaki tydzien ale tez co sie tam dzieje w srodku ;)

a ja mam nadzieję, ze to zobaczymy:-D
bo jakos do tej pory sie nie wgramoliłas na tą góre do warsztatu :-p:cool:

macku - wstawaj bo Ci rosliny uschną:-D

kurcze czytam Was i nic do mnie nie dociera. stresa mam. za godzine mam ostatnia rozprawe o pozbawienie praw tego skur*****. trzymajcie mocno kciyuki!!! boje sie ze znowu beda mnie przesluchiwac i meczyc o to samo, bo to kolejny sad...wrrr

kurcze czytam Was i nic do mnie nie dociera. stresa mam. za godzine mam ostatnia rozprawe o pozbawienie praw tego skur*****. trzymajcie mocno kciyuki!!! boje sie ze znowu beda mnie przesluchiwac i meczyc o to samo, bo to kolejny sad...wrrr

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mnie to już nie rusza. :no: Mój M też nie zna dat... Już się przyzwyczaiłam ;-)
Aż dziwne, że swoją datę urodzenia zna. :sorry:

Aj, dziewczyny. Ja też nie pamiętam. Jak ktoś mnie się pyta o datę slubu to musze obrączkę ściągnąć :-D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej dziewczyny :happy:

Melduję się po przerwie, w pracy kocioł, w domu odreakcja, więc mam z tydzień zaległości, ale myślałam o Was.

No ale, ale.. dajcie znać, kto w międzyczasie poznał płeć? :-)

Do góry