Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Popieram w 100% to co napisalas![]()
Buziak - to ty napisalas ze ,,Podobno palenie i picie powoduje rozszczepy '' i ja sie to tego ustosunkowalam proszac cie o nie pisanie w ten sposob - czyli o nie pisanie wyrywkowych informacji bo to moze bardzo zdolowac osoby tu palace, a jesli juz musisz to pisz szczegolowo i tyle. Dla kogos kto pali i nie mial stycznosci z rozszczepami taka inf moze bardzo zdolowac wiec wlasnie dlatego byla moja prosba ale tak jak pisalam problem z interpretacja
Po za tym daj sobie spokoj ze sloganami typu palenie szkodz i wklejaniem linkow dotyczacych palenia i skutkow, bo mamy tu same dorosle osoby ktore dokladnie o tym wiedza i jest to indywidualna sprawa kazdej z nas wiec poprostu daj na luz kobitko
![]()

Buziak - a ty dalej swojedaj juz spokoj bylo minelo. Ty wiesz swoje i tyle. Prosze jesli chcesz kogos uprzedzac to pisz szczegolowe inf a nie to co tobie pasuje czyli wyrywkowe informacje i tyle.

Dziewczyny wróciłam z zakupów i kupiłam Eucerinowy olejek. W związku z tym, że żadna z was nic nie napisała w kwestii opinii o nim, to rozumiem, że nie miałyście z tym specyfikiem do czynienia.
Muszę się Wam poskarżyć, że poczułam się zignorowana dziś:-(... Ja tu Wam się chwalę, że poczułam pierwszego kopniaka, a tu żadnych reakcji na moją dziką radość... Idę zjem lody na pocieszenie:-(

Pozytywnie zazdroszczę - ja jeszcze nic... ale czekam

najpierw cos piszesz a potem sie o to czepiasz i wmawiasz ze to ktos napisal

. Tylko mi nie wmow pozniej ze od glupich cie nawyzywalam 

. Zamotalas ie we wlasnych wypowiedziach i tyle.